DIVARIN MESTARUUS KOLMEN KAUPPA
Keskiviikko, 17 Elokuu 2016 07:55

 

mahl kesa divari syyslopetus

Divarin mestaruustaisto tiivistyi jälleen yhdellä porukalla. Nyt Pytystä kamppailevat Pöyryn Pantterit, Lost Cause ja Rötwings. Eilinen kierros pelattiin kolean sateissa syysillassa. Pelit olivat järjestään siistejä, ja ilta tarjosi myös muutaman yllätyksen. Taistelu mestaruudesta käy tiukkana aivan kalkkiviivoille asti ja mitä vain voi vielä tapahtua. Kaksi kierrosta jäljellä.

MAHL AVOIN PELIVUORO HÄNSKISSÄ TO KLO 20-21

MUISTA MAHL JALKAPALLON ISON KENTÄN KEIDAS CUP SYYSKUUSSALUE LISÄÄ

Jos intoa Liiga vauhdin kokeiluun löytyy ole yhteydessä.

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

0408364909

TALVIKAUSI 2016-2017 ILMOITTAUDU NYT!

 

Raportti

9 16.08.2016 18:00 h - 3 - 1
9 16.08.2016 18:00 h - 2 - 0
9 16.08.2016 18:45 h - 0 - 7
9 16.08.2016 18:45 h - 2 - 3
9 16.08.2016 19:30 h - 4 - 1
9 16.08.2016 19:30 h - 3 - 2
9 16.08.2016 20:15 h - 0 - 6
9 16.08.2016 20:15 h - 2 - 5
9 16.08.2016 21:00 h - 1 - 4
9 16.08.2016 21:00 h - 2 - 0

 

Pöyryn Pantterit 34 PTS

Panttereille eilinen esitys hipoi täydellisyyttä. kaksi peliä 6-0 ja 7-0 voitot nostivat Panterit sarjan kärkeen. Omaa maalia varjellaan koko  joukkueen voimin ja hyökkäykset päätetään fiksusti ja tappavan tehokkaasti. Kentän näkyvimmät hahmot olivat tuttuun tapaan akseli Niemi ja Myyryläinen. Myyryläiselle ilta tuotti 6 maalia. Niemi osui myös kerran molemmissa otteluissa. Miesten merkitystä Panttereille ei voi liikaa korostaa. Myyryläinen latoo palloa verkkoon liukuhihnalta, ja Niemi on joka puolella kenttää. 

Nyt Pantterit siis kipusi takaisin sarjan kärkeen, mutta Lost Cause on samoissa pisteissä. Panttereilla etuna 17 maalia parempi maaliero.

 

Lost Cause 34 PTS

Lost Cause jatkoi jälleen siitä mihin se edellisellä kierroksella jäi. Joukkue seilaa nyt kuuden ottelun voittoputkessa, ja kaikki näyttää hyvältä. Eilen kaatui ensin LB 3-1 , ja perään Wilmert OS 4-1 lukemin. Pelaaminen on erittäin stabiiliia ja joukkueen peli perustuukin pallon hallintaan. Tempo ei aina päätä huimaa, mutta kärsivällinen työ tuottaa tuosta. Nyt kaikki on taas pedattu viimekauden hopean kirkastamiseen.

Lost Cause jakaa piikkipaikkaa Panttereiden kanssa, mutta maaliero on sen verran huonompi että 4 viimeiseen peliin olisi venyteltävä vastustajan maaliverkkoa urakalla.

 

Rötwings 32 PTS

Ei sujunut eilinen Punasiiviltä niin kuin olisi toivonut. Ennen eilistä edellinen tappio oli tullut kesäkuun lopussa. Eilisen ensimmäisessä pelissä kaatui vielä Tiimi 5-2 lukemin. Helpolla tosin eivät pinnat siitäkään matsista irronneet. Toisessa ottelussa oli vihdoin Rötwingsin vuoro maistaa tappion katkeraa makua, kun KB puolusti Rötwinsin nurin 2-0 lukemin. Molemmissa otteluissa tekemisestä puuttui rentous ja maalipaikoissa huolellisuus. Varsinkin KB ottelussa tuskastuminen paistoi otteissa.

Näin ollen Rötwings tippui kärjestä 3 paikalle, ja nyt eroa on 2 pinnaa. Enää ei ohipeleihin ole varaa ja on myös toivottava muilta hieman apuja. 12 pinnaa on kuitenkin vielä jaossa, joten vielä ei kannata heittää kirvestä kaivoon.

 

FC Hazard 28 PTS

 Eilen oli isojen pelien päivä. Ensin kuoleman taisto mestaruustaistossa pysyisen kannalta Panttereita vastaan. Niin siinä sitten kävi että Hazard jäi täysin Panttereiden jyrän alle ja tuloksena oli 6-0 tappio. Toinen kohtaaminen oli hegemonia taisto Wilmerttiä vastaan. Ensimmääinen puoliaika oli Hazardin hallintaa, mutta toisella jaksolla pieni uuvahtaminen ja peli heräsi vielä uudestaan henkiin, ja siinä sivussa myös tunteet kuumenivat puolin ja toisin. Lopputuloksena Hazardille 4-1 voitto.

Tappio Panttereille pudotti Hazardin 6 pisteen päähän kärjestä. Teoriassa pyttyyn on vielä kaikki mahdollisuudet mutta todellisuus on hyvin surella todennäköisyydelä toinen. Viimeisiin peleihin vaan kovaa yritystä ja katsotaan mihin se riittää. Sinäänsä hävittävää ei enää ole.

FC Verkkoverstas 26 PTS

Verkkoverstaan ilta oli erittäin kaksijakoinen. Ensin loistava esitys KalU:a vastaan toi hienon 2-0 voiton, mutta toisessa ottelussa tuli yllättävä tappio Tiimille 3-2 lukemin. Tehottomuus maalipaikoissa vaivasi varsinkin toisessa ottelussa, eikä edes kentille palannut Samir pystynyt auttamaan joukkojaan voittoon Tiimistä.

Nyt viimeistään Verkkoverstas on ulkona mestaruusmittelöistä. Hyvä tähtäin viimeisiin peleihin voiai ola Rötwings ja kolmospaikka.

 

FC Probba 23 PTS

Huilissa tämän kierroksen.

 

Team KalU 23 PTS

KalUolisi kahdella voitolla voinuyt vielä kivuta taistelemaan pytystä, mutta tyytyminen oli vain kolmeen pisteeseen. Ensimmäisessä ottelussa tehotomuus koitui jälleen kohtaloksi,ja sitä myöten 2-0 tappio Verkkoverstaalle. Toisessa ottelussa kohdattiin aina hyvin puolustava KB ja nyt vihdoin pallo saatiin vastustajan maaliin kun Tomas Haapea viimeisteli maalin. KalU:n maaliton putki siis kesti kaikkiaan 170 minuuttia. Varmasti omanlaisensa ennätys sekin. NYt kun pää saatiin auki tuli se voitto viimein tiukkojen vaiheiden jälkeen 3-2 lukemin.

Tuo pitkä maaliton putki siis katkaisi samalla myös tapioputken. Mahdollisuudet pyttyyn ovat menneet joten sijoitusta vaan hilaamaan mahdollisimman ylös viimeisiin peleihin.

 

AC KB 20 PTS

KB pelaa toista kauttaan MAHL futista, ja on ollut komeaa katseltavaa miten joukkue ottaa askelia eteenpäin koko ajan. Eilinen oli taas hyvä osoitus siitä. Ensin tappio kovan taistelun jälkeen KalU:lle 3-2 lukmin, ja toisessa ottelussa komea päänahka Rötwingsiltä 2-0 voitolla. Samaa mantraa on saanut toistella pitkään, mutta sanotaan se taas. KB:n puolustusta on erittäin vaikeaa murtaa varsinkin jos heidät päästää johtoon.

Eilisen kolme pinnaa nostivat KB:n ohi Wilmert OS:n ja nyt on tähtäimessä KalU ja Probba. mihin KB vielä yltääkään...?

 

Wilmert Old School 18 PTS

Eilinen ei paljoa hurraahuutoja kirvoittanut. Wilmert kärsi tappion molemmissa otteluissana 4-1 lukemin. Pelaamisesta uupui terävyys ja kun tuurikaan ei ollut myötä oli tyytyminen tappiohin. Wilmert olisikin kaivannut poissaollutta Pasi Pippuria ja hänen PELIÄLY ratkaisujaan.

Tappoit tiputtivat Wilmertin kymmenenneksi. Nyt ei muutakaan voi kuin petrata eilisestä ja koittaa hilata sijoitusta takaisin ylöspäin.

 

Lähemäki Bar 14 PTS

Lähemmäki ei saanut tappioputkeean eilen katki. Ensin hyvä taistelu Lost Causea vastaan päättyi lopulta 3-1 tappioon, ja toiseen peliin ei sitten paukkuja jäänytkään. Pantterit jyräsi LB:n kumoon 7-0. Eilisen kompastuskivenä oli puolustuspään virheet, jotka maksoivat paljon.

Kaksi kierrosta jäljellä ja pelihuumori on koetuksella. Nyt täytyy vain kaivaa intoa jäljellä oleviin peleihin, jotta kaudesta jäise hyvä maku suuhun.

 

Team 70´s 7 PTS

Tiimi oli eilen varsin pirteällä päällä. 8:n pelin tappioputki katkesi viimein Verkkoverstaan kustannuksella 3-2 lukemin. Tiimi teki komeita maaleja ja pulusti tiiviisti. Toiseen otteluun Rötwingsejä vastaan ei aivan enää puhti riittänyt, mutta komea taistelu siitäkin huolimatta.

Palkinto hyvistä esityksistä tuli viimein eilen ja tästä on hyvä ponnistaa kauden loppurutistukseen.

ILMOITTAUDU FREE-AGENTIKSI!

EIKÖ OLE JOUKKUETTA TALVIKAUDEN PELEIHIN?

PAINA LINKKIÄ JA PÄÄSET ILMOITTAUTUMAAN FREE-AGENTIKSI

free agent