TIISTAINA PELATTIIN KAKKOSTA
Keskiviikko, 28 Syyskuu 2016 06:36

jääkiekkogolfslide

Tiistaina nähtiin kaksi toisistaan poikkeavaa ottelua MAHL jääkiekon kakkos divarissa. Ensimmäinen ottelu oli tarjoili mielin määrin vauhtia ja komeita maaleja, toinen taas tiukkaakin tiukempaa taistelua pisteitä ja suuria tunteita.

PoNu vs PHR 7-6

Tämä peli oli varsinaista hurlumhei-lätkää, päästä päähän painettiin tohinalla ja hyökkäyksiin keskityttiin puolustuksen kustannuksella. Ensimmäiset kolme puoli minuuttia oli varsinkin räväkkää tekemistä ja PoNu oli 4-1 johdossa. Lisää maaleja jouduttiin sitten odottelemaan peräti toiseen erään asti, jonka alkuun PHR onnistui tekemään pari maalia ja pääsemään maalin päähän. Ilo oli kuitenkin lyhyt aikainen sillä PoNu kasvatti taas johtoaan. Tiukasta PHR kiristä huolimatta, lopun lopuksi täysipistepotti PoNun matkaan.

Mikkelin Golf HT vs Cafe Keidas 4-2

Tämä ottelu oli luonteeltaan kovin erillainen edelliseen verrattuna. Sähkön pystyi tuntemaan ilmassa kun Cafe Keitaan taistelutahto iski kaukaloon. Valitettavasti se taistelutahto syttyi kunnolla vasta muutaman minuutin pelin jälkeen kun Golf oli jo kahden maalin karkumatkalla. Ehkä juuri tästä sisuuntuneena Keidas kampesi itsensä tasoihin. Keidas esitti uhrautuvaa puolustus peliä, sumputti maalia ja taisteli kiekoista. Golf oli kyllä kiekkoa hallitseva osa puoli, mutta ei saanut mitään ilmaiseksi. Keitaan pirteä esitys ei kuitenkaan lopulta riittänyt Golfin edessä, ja Golf nappasi pisteet mukaansa.

Illan kolme tähteä.

3 tähteä | Olli Karhu, PoNu

3+3 yhteen peliin...

2 Tähti | Jesse Matiskainen, PoNu

2+1, oli ottelun alussa heti hereillä ja otti kahdella tekemällään maalillaan ottelun momentumin heti PoNulle