HEITTO OMIIN JA MUITAKIN KOMEITA MAALEJA
Torstai, 13 Lokakuu 2016 06:19

SalibandyVILTTIKETJUSLIDE

Tällä viikolla pelataan däbä Divarin A-lohkoa. Keskiviikko ei ollut oikein Team 70'sin, joukkueesta löytyy kyllä taitavia pelaajia, mutta joukkuepeli vielä rakoilee pahasti, mikä on tosin ymmärrettävää tässä vaiheessa kautta. Tätä ongelmaa ei näkynyt Viulttiketjun pelissä, jonka rosteri on vuosi jo yhdessä pelannut ja taito kasvaa vieläkin joka hetkellä. Mestari-Wilmert oli taas ihan oma itsensä.

Team 70's - Wilmert 4-7

Ottelu alkoi vahvasti Wilmertin otteessa. Ensimmäisen viiden minuutin jälkeen komeili jo 0-3 taululla.Tämän jälkeen Teami rupesi jo hieman pääsemään peliin mukaan, Wilmert tosin siirtyi erän lopulla jo 0-4 johtoon. Toisessa erässä Teami pääsi jo maalien makuun. Maaleja tehtailtiin perä jälkeen ja toinen erä meni Teamille 4-3 numeroin. Pisteet siis Wilmertille tässä maalijuhlassa. Ottelun tehomiehenä Wilmertin Mikko "kaikkionnistuu" Kiiski 3+1. Ottelusta muistetaan myös Wilmert-vahti Pasi Pippurin omaan maaliin heitto...

Team 70's - FBT Vilttiketju 0-7

Vilttiketju lähti otteluun vahvalla intesiteetillä ja ottelun voitto kiiluen silmissään. Mahtoiko Teamin jalkoja jo vähän painaa, mutta heistä ei tänään ollut mitään vastusta nälkäiselle Vilttiketjulle. Ottelun edetessä turhautuminen alkoi näkyä tekemisessä ja hieman kiukutteluakin alkoi olla ilmassa. Vilttiketjun menoa tämä ei haitannut, vaan Vilttiketju hallitsi täysin ottelua ja iski maaleja tasaiseen tahtiin. Ottelun tehomiehinä häärivät Rautiaisen veljekset, Heikki 3+0 ja Timo 2+1.

Wilmert - FBT Vilttiketju 2-2

Vauhdikas ja tasainen ottelu, josta ei tunnelatausta ja tiukkoja tilanteita puuttunut. Wilmert sai otteluun salama-alun kun Mika Häkkinen pääsi maalaamaan Jesse Kiukkaan esityöstä jo 40 sekunnin kohdalla. Vilttiketju heräsi samantien ja tasoitus tuli nopiaan. Sitten alkoi Wilmertillä vähän mailaa puristaa liikaa ja alkoi turha jäähyily, kolme kakkosta melkein putkeen. Ensimmäisen näistä Vilttiketju käytti hyväkseen ja siirtyi ylivoimalla 1-2 johtoon. Tämän jälkeen ottelu etenikin koko ajan Wilmertin hallinnan kasvaessa. Vilttiketjukaan ei jäänyt hampaattomaksi vaan pääsi iskemään vaarallisesti vastaiskuilla. Molempien maalien kehikoissakin pallo kävi, kunnes lopulta Wilmertin raivokas takaa-ajo palkittiin Mika Häkkisen viimeisen minuutin osumalla. Tiukka matsi ja ansaitut lukemat molemmille.

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.