SÄBÄLIIGA JATKUI KESKIVIIKKONA
Torstai, 17 Marraskuu 2016 14:30

Salibandy Liiga on tulessa taas tällä viikolla. Keskiviikko kierroksella toisista mittaa ottivat MAHL young Guns, Lost Cause sekä RiSaba.

MAHL Young Guns - Lost Cause 4-5

Ottelu sai salama alun kun Lost Cause Esa Puranen iski Lost Causen johtoon jo kahdentoista sekunnin jälkeen. Lost Cause kuitenkin jatkossa hyökkäsi selvästi rauhallisemmin pallonhallinnan kautta ja Young Guns taasen hyökkäsi huomattavasti suoraviivaisemmin. Suoraviivainen peli ja kiertorannarit tekivät tuhojansa ja Young Guns pääsi jo 4-1 karkumatkalla. Toisessa erässä nähtiin mikä on pääkopan ja kokemuksen merkitys pelissä, Lost Cause jatkoi omaa pelaamistaan ja uskoi tekemiseensä, syntyi maali, toinenkin, yhtäkkiä tasoissa ja lopulta maalin johdossa. Lost Causen johto-osuman jälkeen Young Guns sortui yliyrittämiseen ja kiukutteluun mikä sitten näkyi lopun jäähysumana. Tiukka ja dramaattinen ottelu.

Lost Cause - RiSaba 2-6

Ottelun alku oli todella tarkkaa vastustajan tunnustelua molemmin puolin. Kumpikaan osapuoli ei oikein päässyt niskan päälle ekassa erässä ja erä tauolle mentiikin 0-0 tilantessa. 19 minuutin pelin jälkeen maalihanat sitten avautuivat ja RiSaba sai tehtyä viiteen minuuttiin neljä maalia. Lost Cause yritti vielä pyristellä vastaan tekemällä pari kavennusosumaa, mutta RiSaba meni menojaan ja teki vielä pari lisää. Mikko Toivanen oli taas RiSaban tehomies 2+2 tehoilla.

MAHL Young Guns - RiSaba 4-5

Illan toiseen otteluunsa MAHL Young Guns tuli taas uudella ja reippaalla ilmeellä pistäen RiSaban todella tiukille. Neljän minuutin jälkeen Young Guns siirtyi johtoon ja pari kymmentä sekuntia myöhemmin RiSaba sai tasoitettua. 11 minuutin jälkeen YG pääsi jälleen johtoasemaan ja minuuttia myöhemmin peli oli jälleen tasan. Toisen erän alkupuolella YG jälleen pääsi johtoon ja RiSaba tasoittaa. Viiden viimeisen minuutin aikana RiSaba sai vuorostaan tehtyä johtomaalin ja YG pääsi näyttämään luonteenlujuuttaan ja tasoittamaan ottelun. Ilo oli kuitenkin ennen aikaista ja RiSaba sai vielä iskettyä viimeisen kerran ennen ottelun loppua ja napattua täyden pistepotin. Todella tiukka oli tämäkin matsi Young Gunsilta.

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.