MAHL YLEISSÄÄNTÖJÄ

1§ Yleistä

 

Pelaaja tai maalivahti voi edustaa toimintakauden aikana vain yhtä MAHL harrasteliigan joukkueetta per laji (HUOM! lajikohtaiset säännöt voivat kumota em. säännön). Mikäli pelaajan tai maalivahdin joukkue luopuu sarjapaikasta harrasteliigassa voi hän vapaasti valita uuden joukkueen, jota edustaa.

 

Juniorisarjoissa edustusoikeudesta vastaa lajivastaavat. Jos junioripelaaja haluaa siirtyä joukkueesta toiseen, tulee joukkueenjohtajien ottaa yhteyttä lajivastaaviin asian selvittämiseksi. Lajivastaavan päätös edustusoikeudesta kumoaa mahdolliset sanktiot!

 

2§ Toimintakausi ja rekisteröitymismaksu

 

MAHL:n toimintakausi on 1.5.-30.4.

 

Pelaajan ja maalivahdin on maksettava rekisteröitymismaksu toimintakaudesta MAHL:lle. Rekisteröitymismaksun suuruus on 30 € ja se kattaa kaikki MAHL toimintakauden harrasteliigat. Vasta kyseisen maksun suorittamisen jälkeen on pelaaja tai maalivahti oikeutettu edustamaan joukkuetta MAHL:n harrasteliigassa.

 

MAHL:n järjestämissä junioriharrasteliigoissa rekisteröitymismaksu on joukkuekohtainen ja on toimintakaudesta 50 €, junioriliigoissa rekisteröitymismaksu sisällytetään poikkeuksetta osallistumismaksuun. Junioriliigat ovat alle 18- vuotiaille järjestettyjä liigoja.

 

MAHL:n järjestämissä turnauksissa rekisteröintimaksu sisältyy turnauksen joukkuemaksuun.

 

3§ Vakuutus ja lisenssi

 

MAHL ei vastaa mahdollisista loukkaantumisista tai muutenkaan henkilöiden vakuutusturvasta.

 

Mikäli MAHL:n harrasteliiga on kyseisen lajin lajiliiton alainen laji, pelaaja ja maalivahti on velvollinen ottamaan kyseisen lajiliiton lisenssin ja hoitamaan lajiliiton asettamat velvoitteet vakuutusturvasta.

 

4§ Edustusoikeus ja sanktiot

 

Ennen kauden alkua on joukkueen toimitettava MAHL:lle joukkueensa pelaajaluettelo. Pelaajaluettelossa voi olla ainoastaan rekisteröityjä pelaajia tai maalivahteja.

 

Mikäli harrasteliiga on lajiliiton alainen laji niin pelaajilla ja maalivahdeilla täytyy olla lisenssi maksettuna sekä vakuutusturva hoidettuna.

 

Mikäli joukkueessa pelaa pelaaja tai maalivahti, joka ei ole suorittanut rekisteröitymismaksua tai lisenssiä, tuomitaan joukkue hävinneeksi kyseisen ottelun 5-0 tai maalieron / piste eron ollessa suurempi, niin kyseisellä tuloksella. Tämän lisäksi tulee joukkueen suorittaa MAHL:lle 50 € suuruinen sanktiomaksu.

 

Mikäli joukkue ei suorita velvoitteitaan MAHL kohtaan niin MAHL voi sulkea kyseisen joukkueen kaikki rekisteröityneet pelaajat ja maalivahdit MAHL järjestämistä harrasteliigasarjoista.

 

Mikäli pelaaja, maalivahti tai toimihenkilö syyllistyy epäurheilijamaiseen käytökseen ottelutapahtuman aikana, sitä ennen tai sen jälkeen, sen lisäksi mitä sanktioita mahdollinen lajiliitto kyseiselle henkilölle määrää, pidättää MAHL oikeuden sulkea kyseinen pelaaja MAHL harrasteliigoista.

 

5§ Ottelun peruminen

 

Mikäli joukkue peruu ilman hyväksyttävää syytä ottelun tai jättää tulematta paikalla, tuomitaan joukkueelle ottelusta koituvien kustannusten mukainen korvaus.

 

MAHL ry päättää onko syy pelin perumiselle hyväksyttävä.

 

 

6§ Muuta

 

MAHL:n järjestämissä liigoissa ja turnauksissa esiintyvien henkilöiden tulee olla täys-ikäisiä.

 

MAHL ry pidättää oikeuden sääntömuutoksiin kesken toimintakauden.

 

Eri harrasteliigojen lajikohtaisia sääntöjä tarkennetaan kyseisen lajin kohdalla.

 

(päivätty 21.5.2021)

 

 

 

             
             
             
       

 

 

UUSIMMAT MAHL UUTISET

Prev Next

SBS SAIMAA UUSI PUUMALIIGAN MESTARU…

SBS SAIMAA UUSI PUUMALIIGAN MESTARUUDEN

SBS SAIMAA VOITTI PUUMALIIGAN

28 Maa 2023

Lue Lisää

JOUKKUEET SALIBANDYN FINAALEIHIN RA…

JOUKKUEET SALIBANDYN FINAALEIHIN RATKOTTU

JOUKKUEET SALIBANDYN FINAALEIHIN RATKO...

24 Maa 2023

Lue Lisää

CANARIAN PALLO TALVIFUTIKSEN MESTAR…

CANARIAN PALLO TALVIFUTIKSEN MESTARIKSI

CANARIAN PALLO TALVIFUTIKSEN MESTARIKS...

20 Maa 2023

Lue Lisää

HAEMME KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

HAEMME KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

ETSIMME KESÄTYÖNTEKIJÖI...

20 Maa 2023

Lue Lisää

SALIBANDYN KAIKKI VÄLIERÄ JOUKKUEET…

SALIBANDYN KAIKKI VÄLIERÄ JOUKKUEET SELVILLÄ

SALIBANDYN KAIKKI VÄLIERÄ JO...

17 Maa 2023

Lue Lisää