MAHL aloitti Hyvinvoinnin virtaa Mikkelissä- hankkeen avulla järjestämään toimintaa myös nuorille. Hankkeen aikana nuorille kokeiltiin erilaisia toimintoja, tapahtumia sekä vuoroja, joilla pyrittiin lisäämään nuorten liikuntaa ohjatussa toiminnassa. Hankkeen avulla alkanut nuorten toiminta on pääsääntöisesti pelaamista ja hauskanpitoa harrasteliikunnan periaatteella, tosissaan muttei totisesti.

 

MAHL tarjoaa vaihtoehdon nuorisoliikunnalle ja toivoo että kilpatoiminnan jälkeen nuorilla on vielä mahdollisuus pysyä lajinsa parissa harrastepuolella, samalla myös kokeilla uusiakin lajeja. Unohtamatta toki niitä nuoria, jotka eivät ole koskaan lähteneet seuratoimintaan mukaan ja haluavat pelata eri pallopelejä. Young Guns- toiminta tarjoaa nuorille mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan eri lajien parissa ja mikäli et ole koskaan harrastanut kyseistä lajia, toimintaan on helppo tulla mukaan avoimien pelivuorojen kautta jossa kaikki pääsevät pelaamaan.

 

 

 

TSÄÄNSSI - NUORTEN KIEKKOVUORO (YHTEISTYÖSSÄ JUNIORI-JUKURIT) 

2008 – ja 2004 syntyneille suunnattu nuorten pelivuoro, missä on mahdollista päästä pelaamaan ja opettelemaan harrastekiekkoa. Pääpaino on pelaamisessa, mutta toiveiden mukaan toimintaa kehitetään. Voit olla joko vasta-alkaja, aktiivinen harrastaja tai entinen pelaaja. Kaikki ovat tervetulleita mukaan Nuorten pelivuorolle. Ohjauksesta vastaavat Entiset junioreiden SM-sarja pelaajat Taneli Häkkinen sekä Valtteri Räsänen. Kokeilujakson jälkeen on mahdollisuus esimerkiksi tulla mukaan MAHL kiekkosarjoihin.

 

Milloin: Sunnuntaisin klo 18-19 ( Huom, aika voi muuttaa viikonlopun pelien vuoksi)

Missä: Mikkelin Harjoitushalli

Päivät: 13.11. / 20.11. / 27.11. / 4.12. / 11.12. / 18.11.

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen vuorolle TÄÄLTÄ!