KOLME KIERROSTA BANDYÄ TAKANA
Perjantai, 23 Joulukuu 2016 07:36

jaapallo kuva

 

 

MAHL Jääpalloa on nyt pelattu 3 kierrosta. Tällä kertaa raportoidaan otteluista perinteiseen tapaan. Kierros sii pelattiin 18.12. Keli suosi ja pelit päästiinkin pelaamaan Laboratoorio olosuhteissa. Tämä antoi mahdollisuuden joukkueille pelata jäätä pitkin hienoja htyökkäyksiä rakennellen. Ja niitä todenteolla nähtiin. Illan herkkupalana olikin illan päättänyt ottelu KaPo:n ja WHL:n välillä. Ottelu oli kauden parasta jääpalloa ja jännitys kesti aivan loppuvihellykseen saakka. Pelit jääpallon puolella jatkuvat 15.1 Alla kierroksen tulokset ja raportit joukkueiden otteista kierroksella.

TULOKSET

  3 18.12.2016 18:30 h   Try Out - MPU   6 - 9 Raportti
 
  3 18.12.2016 18:30 h   Canarian Pallo -   8 - 8 Raportti
 
  3 18.12.2016 19:10 h   - KaPo   0 - 10 Raportti
 
  3 18.12.2016 19:10 h   MAKS-91 Ikämiehet - Try Out   3 - 8 Raportti
 
  3 18.12.2016 19:50 h   - MAKS-91 Ikämiehet
  10 - 3 Raportti
 
  3 18.12.2016 19:50 h   MPU - SS-Bandy   3 - 8 Raportti
 
  3 18.12.2016 20:30 h   SS-Bandy - Canarian Pallo   10 - 2 Raportti
 
  3 18.12.2016 20:30 h   KaPo -   5 - 4 Raportti

 

 

Raportti

 

SS-Bandy 10 PTS

SS palasi normaaliin päiväjärjestykseen ottamalla kaksi selvää voittoa. Ensin kaatui MPU 8-3 ja sitten Canaria 10-2. Puhtaalla jääällä peli kulki totuttuun malliin, ja sen saivat vastustajatkin kokea kovimman kautta. Vastustajile tuottaaa suuria vaikeuksia päästä SS:n vauhtiin mukaan, ja vaikka koittaisit sumputtaa riittää heillä kärsivällisyys repiä vastustajan puolustus rikki. SS:n pelin moottorina ja tehomiehenä toimi jälleen Tero Kumela, joka kipuaa pistepörssissä kohti kärkeä.

 

KaPo 10 PTS

Kattilansillan Pojat näytti että edellisen kierroksen voitto SS-Bandystä ei ollut vain sattumaa. Vakuuttava tupla-voitto. Ensin kaatui Hazard murskaavasti 10-0. KaPo ei jättänyt Hazardille mitään mahdollisuuksia, vaan se suorastaan leikitteli vastustajansa kustannuksella. Ottelun sykähdyttävimmän hetken tarjosi KaPo:n Ville Kämäräinen joka laittoi pallon maaliin pelkällä ajatuksen voimalla. Toisessa ottelussa vastaan luisteli WHL. Peli oli kahden taitavan joukkueen kohtaaminen, jossa riitti jännitystä ja tiukkoja vaiheita aivan loppuun asti. Pillin soitua oli KaPo ottanut 5-4 voiton, ja näin se jakaa kärkipaikan SS-Bandyn kanssa. KaPo:n tähtenä loisti jälleen Iiro Memonen, joka nakutteli kahteen peliin 6+3.

 

WHL 8 PTS

WHL:n ilta oli hyvin kaksijakoinen. Ensin rutiinilla otettu voitto MAKS:sta ja toisessa ottelussa kirvelevä tappio KaPo:lle. ottelujen jälkeen hieman surkuteltiin  tappiota, ja oli joku jo heittämässä kirvestä kaivoon mestaruuden suhteen. Vielä tuollaisista on turhan aikaista puhua. WHL:n peli toimii hyvin, ja heillä on leveä ja tulivoimainen materiaali, jolla tullaan varmasti taistelemaan mestaruudesta viimeiselle kierrokselle asti. Hieman kun joukkue saa puolustamistaan viilattua parempaan suuntaan kääntyvät tiukat pelit voitoksi.

 

MPU 7 PTS

WHL:n tapaan kierroksesta jäi varmasti hyvin kaksijakoiset tunnelmat. Ensin voitto Try Out:sta, ja perään selvä tappio SS-Bandylle. MPU on vielä iskuetäisyydellä kärkikolmikosta, mutta sen pitää alkaa venymään tiukoissa otteluissa, jotta kärki ei karkuun pääsisi. Kierroksella maalia vartioi poikkeuksellisesti Pasi Pippuri, jka esittikin muutaman maailmanluokan pelastuksen. Tehojen valossa Edu Nissinen kantaa joukkuettaan ottelusta toiseen. Ikinuoresta miehestä voivat nuoremmat pelurit ottaa mallia.

 

Try Out 4 PTS

Try Out on ollut positiivinen yllätys alkukaudella. Jälleen napsahti tilille voitto, kun MAKS kaatui komeasti 8-3. Try Out antoi myös hyvän vastuksen MPU:lle, mutta siihen kaatoon eivät aivan kudit vielä riittäneet. JOukkueen peli on kehittynyt paljon viime kaudesta, ja se tulee kehittymään paljon myös kauden edetessä. Johanna Rapo on koonnut tasapainoisen joukkueen, jossa on nuoruuden intoa, kokemusta, miehiä, naisia, tyttöjä ja poikia. Hyvänä päivänä Try Out voi kiusata ketä tahansa. 

 

MAKS-91 Ikämiehet 4 PTS

MAKSin pelit sujuivat hyvinkin molli voittoisesti. Joukkue olisi kaivannut Jani Kokkoa takalinjoilleen, sillä liian usein maalivahti Jukka Kaikkonen jäi ilman apuja oman maalin edessä. MAKS kuitenkin taisteli urheasti molemmissa peleissään. Pelaamisen ilo huokuu joukkueen otteissa tuloksista riippumatta. Joukkueen asennatta ei voi kuin ihailla. MAKS tulee varmasti tästä parantamaan ensi vuoden puolella. 

 

FC Hazard 3 PTS

Yksi pinna napsahti Hazardin pussiin. Se pinna tuli Canariaa vastaan upean nousun päätteeksi. Joukkue oli tappiolla jo 7-3 Canariaa vastaan, mutta lopun upea nousu toi lopulta pisteen. Hazard oppii koko aika lisää pelin saloista, ja se alkaa jossain vaiheessa varmasti näkyä tuloksissa enemmänkin. Päivän toisesta pelistä sanotaan vain että se oli kunnon isät vastaan pojat( Hazard oli pojat)

 

Canarian Pallo 2 PTS

Canarialle oli tarjolla kauden avaus voitto, kun vastassa oli Hazard. Jotenkin hyvänolon tunne pääsi yllättämään, ja Hazard kiri rinnalle. Kuitenkin yksi pinna on parempi kuin ei pisteitä ollenkaan. Toisessa pelissä SS-Bandy ei sitten jättänytkään Canarialle mitään palaa. Huomion arvoista Canarian kohdalla oli Kappe Aholaisen esiintyminen maalivahtina. Kappe esitti pari huikeaa torjuntaa ja loistavaa pelisilmää avatessaan peliä.