NOLLIA JA MAALIKARKELOITA
Perjantai, 23 Joulukuu 2016 13:47

 

salibandy pohja slide  kopio copy

 

Kakkosdivari sai päättää kuluvan vuoden MAHL-salibandy sarjat kuluvalta vuodelta. Illan pelit olivat normaalia epätasaisempia ja illassa nähtiin pari nollapeliä ja hirveet läjät maaleja.

 

 

MUISTA MAHL AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

Ottelut

  5 15 21.12.2016 18:10 h Team MHS  -  Höntsä Allstars 6 - 1  
 
  5 16 21.12.2016 18:50 h Jälkipeli Bouncers  -  Team MHS 0 - 2  
 
  5 17 21.12.2016 19:30 h Höntsä Allstars  -  Huru-Ukot 0 - 12  
 
  5 18 21.12.2016 20:10 h Huru-Ukot  -  Jälkipeli Bouncers 7 - 3  

 

Raportti

Team MHS - Höntsä Allstars 6-1

Höntsä kärsi pahasta pelaaja pulasta eikä ollut saanut vaihtopelaajia mukaan kuin yhden kappaleen. Team MHS taasen oli saanut mukaan kutakuinkin koko rosterinsa. Yksi Kakkosen ennakko suosikeista ottikin ottelun haltuunsa, Höntsän tyytyessä puolustamaan taivoisasti ja iskemään satunnaisilla vastaiskuilla. MHS-kapteeni Antti Kakriainen, 1+2 tehoilla, johdatti kuitenkin joukkojaan maalintekoon. Höntsä Allstars onnistui iskemään vain kerran, Mikke Paajasen ja Maria Kuisman juonimasta vaparikuviosta. Pisteet siis MHSlle.

 

Jälkipeli Bouncers - Team MHS 0-2

Bouncersin ja MHSn kohtaamisesta oli odotettavissa todella tasaista vääntöä. Ja sitä ottelu tarjosikin, yllättävän vähä maalisena vain. Vaikka MHS maalivahti Harto Huikko joutui ottamaan muutaman hyvänkin kopin nollapelinsä eteen, niin hieman on kyllä aihetta syyttää Bouncersin hyökkäystä lievästä tehottomuudesta. Muutaman vaarallisen paikan Bouncers sai luotua, mutta näitä ei vain onnistuttu käyttämään hyväksi. MHSn riveistä ratkaisijaksi nousi Vili Valjakka, joka teki toisen ja syötti toisen MHS-maaleista. MHS kuuden pelatun Kakkosdivari pelin jälkeen tappioitta sarjan kärjessä.

 

Höntsä Allstars - Huru-Ukot 0-12

Ei ole helppoa pelata Huru-Ukkoja vastaan, vaikeammaksi sen tekee pelata vain yhdellä vaihtopelaajalla, Markus Häkkisen vire teki pelaamisesta vielä mahottoman paljon vaikeampaa, sitten vielä kaiken lisäksi kohdalle sattuu semmonen päivä ettei mikään vaan onnistu. Se oikeastaan summaa ottelun Höntsän puolelta. Huru-Ukot otti homman haltuun ja oli armoton, Markus Häkkinen tehoili otteluun 4+2.

 

Huru-Ukot - Jälkipeli Bouncers 7-3

Ei pystynyt Bouncerskaan jarruttamaan Huru-Ukkojen hurjaa virettä. Sinänsä pelitapahtumiltaan ottelu oli tasainen ja aaltoili molempiin päihin, mutta jälleen viimeistely ratkaisi pelin, Huru-Ukot olivat jälleen tällä saralla veitsen teräviä Markus Häkkisen 3+1 ja Marko Kurjen 1+3 johdolla. Olli Karhu oli tapansa mukaan taas BBouncers leiristä tehokkain ja oli mukana jokaisessa Bouncers maalissa tehden yhden ja syöttäen kaksi.

 

 

Markus Häkkinen

Huru-Ukkojen Markus Häkkinen oli aivan liekeissä mättäessään kahteen peliin tehot 7+3! Saamiemme sisäpiirin tietojen mukaan Markuksen vire ei ollut sattumaa. Hän on nähkääs katsellut tämän linkin takana olevaa videota ja treenaillut sen tahtiin. Tahdoimme jakaa tämän teille, niin muillakin on mahdollisuus päästä Markuksen vauhtiin.