"PAPAT" PELAILI HAVAJIA
Maanantai, 09 Tammikuu 2017 09:30

 boom boom

 

+40 kiekko oli sunnuntai-illan stoori. Otteluita pelattiin tututusti 4 kappaletta 2 kaksi kummassakin hallissa. Otteluissa mätettiin maaleja oikein urakalla, yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Tämä ilotulitus tarjosi ainakin viihdettä katsojille. Illan ainut yllätys nähtiin kun Wilmert OS kölläytti HydO.n kumoon rankkareiden jälkeen. Muuten suosikit pitivät pintansa. Kilpahallissa nähtiin illan päätteeksi huikea kiri kun Wilmert ajoi JOT:a takaa, mutta kiri suli loppusummeriin. 

 

Tulokset

 

5 Harjoitushalli 08.01.2017 19:00 h   -   3 - 9
5 Kilpahalli 08.01.2017 19:00 h   -   1 - 2 (SO)
5 Harjoitushalli 08.01.2017 20:00 h   - HiKi   13 - 0
5 Kilpahalli 08.01.2017 20:00 h   -   8 - 10

 

Raportti

 

Sahara 21 PTS

Domina isolla D:llä. kahteen peliin 22 maalia, ja vain 3 omiin. Sahara jatkaa voittokulkuaan, eikä sille näy pysäyttäjää. Jätkät painavat sata lasissa alusta loppuun oli taululla millaiset numerot tahansa. Eilen sen saivat tuntea nahoissaan Golf ja HiKi. Helmolan pyssy on armoton. Hallilla kaikui jälleen kerran vain BOOM BOOM. Jerelle kahteen peliin 8+6. 

 

Jukurit OT 15PTS

JOT pelasi vain yhden pelin, jossa vastassa oli Wilmert OS. Alun pienen tahmeuden jälkeen alkoi tapahtua. JOT alkoi mättää maaleja liukuhihnalta. Wilmert pääsi aina välistä ruikkaamaan yhden, mutta JOT oli omaa luokkaansa. Kun ajassa 26.28 Olli-Pekka Aas vei JOT:n 10-5 johtoon näytti Wilmertin rypistely olevan ohi. Mutta sen jälkeen JOT miehiin iski todellinen kipsaus. Wilmert pääsi kirimään peliin. Loppulukemiksi jäi kuitenkin 10-8 JOT hyväksi. Vaikka voitto tulikin, jäi Miehille vähän pohdittavaa. Pirteimmin JOT:sta esiintyi Kai Simola 3+5 tehoin. 

 

HydO 10PTS

HydO pelasi myös vain yhden ottelun illan kärkeen kun vastassa oli Wilmert OS. HydO oli saanut mukaan vain 7 kenttäpelaajaa, ja maaliin oli hälytetty Aku Kaipainen. Tämä ei voinu olla näkymättä ottelun temmossa. HydO osaa liikuttaa kiekkoa, joten voimia säästyi koko ottelun ajalle. Tämä sopi hyvin Wilmertille, mutta ei ollut HydO:lla vaihtoehtoja. Peli oli tasaista alusta loppuun asti, ja molemmilla oli mahdollisuudet naulata ottelu. Näin ei kuitenkaan käynyt ja edessä oli kauden ensimmäinen rankkarikisa. Siinä HydO joutui taipumaan ja tuloksena jäi 1 piste pussiin. Pirteimpiä esityksiä tarjosi tuttuun tapaan Olli Linsen. 

 

Wilmert Old School 8PTS

Wilmert pelasi tupla-pelin, joista tuomisina oi 2 pistettä. Wilmertillä oli huikea määrä ukkoja paikalla, ja se näkyi tuloksissa. HydO:n kanssa tapeltiin tasapäin ja voitto kammettiin rankkareilla. Sitten koittikin illan trilleri JOT:a vastaan. Peli meni aivan Havajiksi. Päihin oli näköjään iskostunut ajatus että vain maalintekijät muistetaan. Tämä hullunmylly päättyi lopulta 8-10 tappioon. Uskoa tulokset kuitenkin loivat. Jos hyvä päivä osuu kohdalleen pystyy Wilmert haastamaan kenet vain. Nyt on realismia puhua siitä että Wilmert pystyy taistelemaan kolmannesta paikasta kauden loppuun asti.

 

Mikkelin Golf HT 3PTS

Golf pelasi yhden plin Saharaa vastaan. Golf räpiköi vastaan sen mitä pystyi. Luottaen omaan tekemiseensä. Se ei aivan kantanut hedelmää. Peli-ilo paistaa joukkueen otteisa koko ajan tuloksista riippumatta. Eilen debyytin 40 sarjaan teki Jussi Hyvärinrn, joka oli heti pelipäällä. Jussi oli mukana kaikissa Golfin maaleissa tehoin 2+1. Jussista on varmasti paljon hyötyä kauden loppuja pelejä silmällä pitäen. 

 

HiKi 0PTS

HiKi kohtasi Saharan, ja tästä pelistä ei jälkipolville jää paljoa kerrottavaa. Sahara oli täysin omaa luokkaansa, eikä HiKi oikein pystynyt vastaamaan Saharan vauhtiin missään vaiheessa. Pelistä välittyy kuitenkin positiivisuus, eivätkä päät painu aluas missään vaiheessa. Tällainen asenne lopulta palkitsee.