PERJANTAI JA LAUANTAI OLI SÄBÄ PÄIVIÄ
Sunnuntai, 22 Tammikuu 2017 08:34

salibandy poyryn pantterit pelaaja

Säbää pelailtiin Perjantaina ja lauantaina. Perjantaina saatiin Liiga-kierros loppuun, ja Lauantaina tulessa oli koko ykkösdivari. Pelit tarjosivat viihdettä koko rahan edestä.

 

MUISTA MAHL AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

 

Ottelut Liiga

 

  39 20.01.2017 18:15 h   -   8 - 6 Raportti
 
  40 20.01.2017 18:55 h   -   0 - 11 Raportti
 
  41 20.01.2017 19:35 h   -   4 - 4 Raportti
 
  42 20.01.2017 20:15 h   -   2 - 6 Raportti

 

 Ottelut Divari

 

  6 21.01.2017 10:00 h   Team A-H-M-A -   5 - 2 Raportti
 
  6 21.01.2017 10:40 h   Team A-H-M-A -   5 - 1 Raportti
 
  6 21.01.2017 11:20 h   -   4 - 9 Raportti
 
  6 21.01.2017 12:00 h   -   6 - 3 Raportti
 
  6 21.01.2017 12:40 h   -   3 - 6 Raportti
 
  6 21.01.2017 13:20 h   -   4 - 4 Raportti
 
  6 21.01.2017 14:00 h   -   5 - 3 Raportti

 

Raportti Liiga

 

Young Guns 

Perjantai toi YG:lle voiton ja tappion. Ensin tiukka vääntö Taloasemaa vastaan, josta hieno 8-6 voitto. Peli oli hyökkämisen riemujuhlaa. Nuoret taiturit olivat hieman terävämpiä maalinteossa, ja näin ollen ansaittu voitto Nuorille pyssyille. Toisessa pelissä vastaan KalU. Tästä ei hirveästi jää tarinoita kiikkustuoliin kerrottavaksi. KalU näytti kaapin paikan ja latoi taululle Tylyt 11-0 lukemat. 

 


Taloasema

Tappio ja tasuri. Joukkue siis hävisi maalinteko kisan YG:lle, mutta peli antoi varmasti myös paljon ilon aihetta. Jälkimmäisessä pelissä kohdattiin Pöyryn Pantterit. Peli alkoi erittäin kehnosti sillä Pantterit karkasi jo 3-0 johtoon, ja tauolle mentiin 4-1 lukemissa. Taloasema aloitti toisessa erässä kunnon kirin. Pantterit hieman passivoitui ja kiri huipentui kun tasoitus tuli ajassa 29.43 Santtu Vainikan toimesta.

  

Pöyryn Pantterit

Panttereille ilta oli pettymys. Tasuri ja tappio. Ensin pettymys Taloasemaa vastaan. Peli oli jo Panttereilla täysin hallussa, mutta jotenkin peli sekosi ja Taloasema pääsi kirimään rinnalle. Pettymys piti pyyhkiä nopeasti kun vastaan tuli hurjassa vireessä oleva KalU. Pantterit pystyikin lyömään kapuloita rattaisiin ensimmäisen erän ajan, ja tauolle mentiinkin 1-1 lukemissa. Toisessa erässä Pantterit ei enää pysynyt kyydissä, ja KalU hurjastelikin taululle lopulta 6-2 lukemat.

 

Team KalU

KalU Onnistui venyttämään voittoputkensa jo 7 pelin mittaiseksi. Ensin lämmiteltiin YG kumoon 11-0 ja sen jälkeen lkäsittelyyn joutui Pantterit. KalU oli tiukilla ensimmäisen erän, mutta rutiini toi kuitenkin tarvittavat tehot ja sitä kautta voiton. KalU:n tehoista vastuuta kantaa kaksikko Peltoranta-Vettenranta. Tämä tutkapari tekee tuohjaan tappavan tehokkasti. Niin taas kävi perjantaina

 

Raportti Divari

 

Team A-H-M-A

Ahma esiintyi jälleen vakuuttavasti. Peli ei ollut aivan sitä mihin joukkue pystyy, mutta peruspelaaminen on niin hyvällä tasolla että tulosta tulee pelkällä rutiinillakin. Ensin kaatui Hoppers 5-2 ja sitten kaatui Weikkoset 5-1.  Ahma puolusti tiiviisti, ja onnistujia löytyi laajalla rintamalla. Maalissa Jani Himanen on pelistä toiseen lähes ohittamaton. Eilen ratkaisjan viittaa kantoi harteillaan Miro Kasanen, joka nakutteli tehot 5+1.

 

 

Lakeside Hoppers

Hoppers kärsi pienestä pelaajapulasta ja se näkyi molemmissa otteluissa lopun notkahduksina.  Ahmaa vastaan Hoppers roikkui hyvin mukana lähes koko ottelun ajan ja peli oli tiukimmillaan 3-2 tilanteessa. silloin paikat tulla rinnalle oli, mutta kun ei mennyt niin kaverilla sitten meni. Toisessa pelissä vastassa oli Weikkoset. Pelista tuli varsinainen maalijuhla, jossa ratkaisu nähtiin jälleen viimeisen kympin aikana. Hoppers johti ottelua vielä 4-3, mutta sitten iski väsymys ja Weikkoset rokotti virheistä. Ei pinnoja Hoppersille eilisen peleistä

 

 

Weikkoset

Uudet paidat uudet kujeet. Uusien paitojen sissänajo sujui hieman kaksijakoisesti. Debyytissä tuli kuokkaan Ahmalta, mutta toisessa pelissä Weikkoset venyi komeaan 9-4 voittoon Hopperssista. Hoppersia vastaan maaleja tehtiin vuorotahtia ensimmäiset 20 minuuttia, mutta sitten weikkoset löysi yhden pykälän lisää koneeseen ja hurjasteli 6 maalia viimeiselle kympille. Katsotaaan miten pitkälle uudet paidat vievät 

 

 

Wilmert

Wilmert tarjosi eilen vakuuttavan esityksen ottaen kaksi voittoa omalla vakuuttavalla pelaamisellaan. Viisikko peli toimi ja tehoja löytyi. Ensin jäi jalkoihin Vilttiketju 6-3 ja heti perään Hyvis samoin lukemin.  Tehoista vastasi pakkiosasto Kiisken Mikon ja Viitikon Tatun voimin. Kiiskelle 2+3 ja Tatulle 1+3.

 

 

Vilttiketju

 

Vilttiketju kohtasi Wilmertin ja Viivelähdön. Ei mitenkään helpot pelit. Wilmertille tuli tappio, mutta ei Vilttiketju helpolla antautunut. Toiseen peliin vastus koveni velä pykälällä kun piti kohdata Viivelähtö. Vilttiketju johti ottelua jo 3-1 , mutta Vivelähtö nousi rinnalle ja ohi. Vilttiketju kuitenki kampesi tasoihin ja sai ansaitusti pisteen ottelusta.

 

 

Hyvis

 

Hyvis kärsi pelaaja vajeesta, ja se näkyi karulla tavalla tuloksissa. Joukkueen nousujohteiset otteet saivat nyt takapakkia kun tilille tuli kaksi tappiota. Ensin Wilmertille 6-3 ja Viivelähdölle 5-3. Esitykset kummassakaan ottelussa eivät olleet sinäällään huonoja, mutta tempo tippuu väkisin kun ei vaihtomiehiä liikaa ole.  Se kostautui varsinkin ensimmäisessä pelissä Wilmerttiä vastaan. Hyviksestä voisi esiin nostaan maalivahtina operoineen Jere Korhosen joka teki useita huipputorjuntoja.

 

 

Viivelähtö

 

Viivelähtö piti paikkansa sarjan keulilla, mutta ero kaventui hieman takaa-ajajiin kun ensimmäisessä ottelussa tuli pistemenetys Vilttiketjua vastaan. Edellisellä kierroksella poissaollut Osku Sirviö palasi pelottelemaan vastustajien puolustuksia, ja se toi Viivelähdön pelaamiseen lisää virtaa. Tasuri Oli pettymys, mutta se pyyhittiin pois Hyvistä vastaan 5-3 voitolla. Joukkueen tehokkain oli 3+3 tehot summannut henri Hyyryläinen

 

 

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.