PLEIJARIT ALKOI KAKKOS-SÄBÄSSÄ
Torstai, 16 Maaliskuu 2017 15:09

Salibandy höntsäslide

Salibandyn kakkosdivarissa aloitettiin pudotuspelit playout kierroksella. Hetkittäin pleijarihenki oli vahva. Kaksi joukkuetta joutui valitettavasti päättämään kautensa tähän päivään.

MUISTA MAHL AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

To 19.30-20.30 | Sport forum, 5€ kerta

Ottelut

1 1 15.03.2017 19:30 h TOP 10  -    Höntsä Allstars 11 - 2 Raportti

1 2 15.03.2017 20:10 h Jälkipeli Bouncers  -    FC Mahalasku 4 - 5 (SO) Raportti

1 3 15.03.2017 20:50 h Jälkipeli Bouncers  -    Höntsä Allstars 5 - 3 Raportti

TOP 10 - Höntsä Allstars 11-2

Höntsä oli saanut mukaan hyvän nipun pelaajia pleijareita varten ja lähti ottelun iloisin mielin. Topilla oli taasen vain yksi vaihtarit, mutta kokeneet pelimiehet lähtivät tosipeleihin tappajan asenteella, liike oli kovaa, pallo liikkui eikä armoa annettu. Tämä tuli selväksi heti ensi sekunneista alkaen, Sami Pekkanen aloitti maalitehtailun heti ottelun alettua ja kolmentoista minuutinkohdalla hän oli tehnyt jo neljä. Ottelun Toppilainen oli kuitenkin uskomattomia syöttöjä viljellyt Mika Viitikko, 2+5 tehoilla. Toppi siis selvin luvuin perjantaille jatkamaan play outteja.

Jälkipeli Bouncers - FC Mahalasku 4-5 (SO)

Tämä ottelu oli äärimmäisen tasainen ja tiukka. Jälkipeli lähti matsiin ilman vaihtareita, Jesse Matiskaisen tullessa paikalle peli oli edennyt viisi minuuttia, FC Mahalasku oli taasen tuttuun tapaan mukana isolla porukalla. Mahalasku ei kuitenkaan kyennyt hyödyntämään ottelussa suurempaa miesmääräänsä, vaan Bouncers jaksoi painaa vastaan pienemmälläkin porukalla. Maaleja tehtiin ottelussa vuoron perään. Kymmenen minuutin pelin jälkeen ottelu meinasi mennä ihan puhtaasti mailaanlyönti kilpailuksi, jonka takia molemmat joukkueet pääsivät vuoronperään kokeilemaan ylivoimaa ja molemmat onnistuivat ylivoima maalinkin tekemään. Äärimmäisen tasainen ottelu ratkaistiin äärimmäisen tasaisella tavalla, siis rangaistuslaukaus kilvalla. Rankkareissa ainoana onnistujana oli Mahalaskun Jesse Utriainen, joten Mahalasku jatkaa perjantaille kohtamaan TOP 10.

Jälkipeli Bouncers - Höntsä Allstars 5-3

Kakkosdivarin Jumbo-finaaliksi muodostui siis JP Bouncersin ja Höntsä Allstarsin välinen vääntö. Bouncers aloitti ottelun vahvasti ja sai alku minuuteilla ylivoiman ja hyödynsi tämän tekemällä johtomaalin. Höntsälle tuotti suuria vaikeuksia saada pelisysteemi toimimaan ja Bouncers puski ahnaasti päälle. Kymmenen minuutin kohdilla toinen jäähy, mutta tällä kertaa Höntsä onnistui tasoittamaan alivoimalla Kasperi Pöntisen läpiajosta. Tästä kuitenkin alkoi kymmenen minuutin musta aika Höntsälle, Bouncers puski päälle ja onnistui iskemään neljästi. Viimeisen kymmenen minuutin aikana Höntsä onnistuu pääsemään takaisin peliin mukaan ja viimeisillä minuuteilla Kasperi Pöntinen iski pari maalia lissä tehden hattutempun ja kaventaen ottelun loppunumeroiksi 5-3. Liian myöhään alkoi Höntsän kiri. Näiden joukkueiden kausi siis päättyi tähän otteluun, MAHL haluaa kiittää molempia joukkueita osallistumisesta tähän hienoon salibandy kauteen.