JOT JATKAA VOITTAMATTOMANA
Perjantai, 19 Tammikuu 2018 10:11

jkiekko jukurit pelaaja

Viikon pelit eivät ylläreitä tarjonneet. Sarjoissa on jäljellä joukkueesta riippuen 1 tai 2 ottelua, ja taistelu sijoitukista käy todella kuumana. ohi peleihin ei ole keskikasteissa kellään varaa, ja se näkyy pelien latauksessa. Viikon päätti SuomU:n ja Jukurit OT:n kohtaaminen. Lopulta myös SuomU oli aivan paperia OT edessä. Voiko JOT:a kukaan voittaa...?

Shooting Stars - PoNu 11-1

Viikon selvin peli. Shooting oli täysin ylivoimainen PoNu:n tehtäväksi jäi kärsiä Shootingin hurjasa vireestä. Peli oli ohi ensimmäisen erän jälkeen, kun Shooting johti 5-0. Toisen erän kärkeen PoNu kavensi kerran, mutta se jäi laihaksi lohduksi, ja Shooting paineli menojaan, ottaen hurjan 11-1 voiton. Ottelun hahmo oli Antti Heikkilä tehoin 4+1

Hearts - Sahara 5-0

Ottelu oli ehkä tasaisempi kuin mitä lukemat näyttävät. Hearts oli koko pelin hieman hallitsevampi osapuoli, ja sen paikat olivat laadukkaampia kuin Saharalla. Saharan kohtaloksi koitui jäähyily. Ottelun alku oli tasaista ja molemmille siunaantui pari hyvää paikkaa aloittaa maalinteko. Se onnistui kuitenkin vasta kun Sahara aloitti jäähyilyn. Sahara otti ensimmäiseen erään 4 jäähyä, ja Hearts pääsi iskemään Ylivoimalla kahdesti. Saharalle tarjoitui tilaisuus kaventaa toisen erän alussa ylivimalla, mutta Hearts onistuikin maalin teossa ja peli oli sitämyöten taputeltu. Sahara alkoi saada hallintaa, mutta maaleiksi asti se ei kantanut, ja Heartsille lopulta selvä 5-0 voitto. Voitolla Hearts säilytti mahdollisuutensa kamppailla vielä paikasta Liigan.

SuomU- Jukurit OT 4-10

Pitkään odotetusta kohtaamisesta muodostui lopulta todellinen maalijuhla. Ensimmäinen erä oli todella tarkkaa pelaamista puolin ja toisin. Molemmat kskittyivät puolustamaan ja kyttäilemään mitä vatustaja tekee. Toki muutama maalikin nähtiin. OT meni 0-1 johtoon ajassa 4.30. Tuohon SuomU:n Anssi Kiljunen vastasi hurjalla tykillä tasoittaen ottelun. OT iski kuitenkin minuuttia myöhemmin ja sen koomin ei SuomU enää rinnale saati ohi päässyt. Vielä kun JOT iski toisen erän alussa kahdesti minuuuutin sisään oli homma selvä. SuomU alkoi hyökätä ja se avasi paikkoja molempiin päihin. viihdyttävä iloittelu päättyi lopulta lukemiin 4-10

Kovimmat pistenikkarit olivat Simola 3+5 ja Lehtonen 2+5

TOP 10 - Mipro   5-2

Kaksijakoinen peli. Mipro hallitsi ensimmäistä erää miekin määrin ja se päsikin tauolle 1-2 johdossa. Lukemat olisivat voineet olla isommatkin, mutta tuurilla ja taidolla TOP piti lukemat noin pieninä. Sama meno jatkui vielä pitkälle toiseen erään. TOP tasoitti ylivoimalla 5 minuuttia ennen loppua. Sen jälkeen TOP sai hurmos vaihteen pälle ja paineli menojaan ottaen 5-2 voiton.

Star Expert - Rattopojat   4-0

Star otti nyt tukevan kiinnityksen 2 Divari paikkaan ottaen puhtaan 4-0 voiton Rattopojista. Ensimäinen erä oli tasaista tuloksen valossa, mutta Star hallitsi peliä miten tahtoi. Ensimmäinen maali tuli avauserän loppuun, ja seuraava toisen erän alkuun. Koko kauden tehottomuudesta kärsineet Rattopojat teivät saaneet maaliakaan aikaiseksi, ja lopulta Star otti helpon 4-0 voiton.

Karla - Wilmert   4-5

Wilmert jatkoi voittokulkuaa. Nyt tiukan vastuksen tarjosi Karla, joka vamasti toivoi saavansa ottelusta enemmän kuin 0 pistettä. Ensimmäisellä kympillä nhtiin peräti 5 maalia, kun ensin Wilmert karkasi 2-0 johtoon, mutaa sen jälkeen Karla iski kolmesti ja siirtyi johtoon. JOhtomaalin iski Mikko Oksanen alivoimalla. Toisessa erässä Wilmert otti pelin haltuunsa ja paineli rinnalle ja ohi. Ottelun voittomaalin iski Mika Häkkinen kun peliä oli jäljellä 3 minuuttia. Niko Intke kavensi seuraavasta hyökkäyksestä 4-5:n, mutta tasoitusta ei syntynyt.