SÄBÄN 3 DIVARI ALOITTI LOPPULOHKONSA
Maanantai, 19 Helmikuu 2018 11:59

Salibandybouncers

Salibandyn viimeinenkin loppulohko saatiin perjantaina avattua, Bouncers ja Team X esittivät kaikkein vakuuttavimpia otteita, Darras Taas haki selvästi parasta virettään.

Nyt meillä seuraa parin viikon tauko hiihtoloman takia ja sitten alkaa liiga-peleillä uusi kierros loppulohkoja. Aikataulut löytyvät nyt otteluohjelmasta.

Kausi huipentuu lauantaina 7.4 pelattavaan lopputurnaukseen Saimaa Stadiumilla, jolloin jokaisella joukkueella on kaksi peliä. Turnaus alkaa klo 10 ja päättyy klo 19 paikkeilla. Jokaiselle joukkueelle "aamupeli" ja "iltapeli", joissa mestaruudet ratkeaa. Tarkempia aikatauluja lähempänä.

Team X - Jälkipeli Bouncers 3-4

Äxän ja Bouncersin peli täräytti heti pöytään kierroksen tiukimman kamppailun. Ottelussa nähtiin kaksi tasaisen taitavaa ja nälkäistä joukkuetta, ottelusta muodostuikin sopivan sähköinen ilman turhia ylilyöntejä. Ottelutilanteet lainehtikin tasaiseen tahtiin päästä päähän ja maaleja tehtiin vuoron perään. Ottelun loppuhuipennuksena viimeisellä minuutilla Team X onnistui tasoittamaan pelin Jani Kuosmasen tahtomaalilla, mutta vielä kerkesi Bouncers iskeä Mikko Kivistön toimesta samanlaisen maalin sinetöiden ottelun voiton niukasti Bouncersille.

FC Aarnikotkat - Team X 2-5

Aarnikotkat joutuivat aloittamaan pahassa paikassa sillä X oli edellisen niukan tappion jälkeen nälkäinen ja ärsytetty. X ottikin ottelun hallinnan aggressiivisesti itselleen eikä Aarnikotkat oikein meinannut päästä otteluun mukaan ollenkaan. Äxä meni siis menojaan, Aarnikotkat onnistuivat maalinteossa vasta ottelun kolmen viimeisen minuutin aikana, kun Jarkko Laanterä onnistui kahdesti. Ottelun hahmona kuitenkin hattutempun tehnyt Äxän Jani Kuosmanen.

Darras Taas - Jälkipeli Bouncers 1-6

Darras tuli ja aloitti räväkästi Timo Hämäläisen iskettyä joukkueen 1-0 johtoon ottelun alku minuuteilla. Iloa ei pitkään kestänyt kun Bouncers kokosi itsensä ja rupesi pelaamaan. Loppuajan ottelusta Darras olikin sitten enemmän vähemmän jyrän alla, Juuso Kekkonen joutui urakoimaan Darras maalissa reilumman kanssa, ja ilman hänen mainiota peliään lukemat olisivat selkeästi rumemmat. Bouncers taas näytti parastaan rentoa, nopeaa ja hyväntuulista peliä, kahdella voitolla lohkon kärkeen.

FC Aarnikotkat - Darras Taas 5-0

Darras masennettiin edellisessä ottelussa pahemman kerran, eikä Darras oikein toipunut tähän seuraavaankaan pelinsä. Aarnikotkat taasen haistoivat selvästi paikkansa tulleen ja iskivät kaikkensa peliin. Aarnikotkien Pekka Ruuth ja Jarkko Laantera muodostivat todellisen tutkaparin, Ruuthin paukuttaessa hattutempun Laanteran syötöistä. Janne Roponen pääsi suhteellisen helpolla Aarnikotkien maalilla, mutta ne mitä piti torjua, hän torjui varmuudella ja ansaitsi nollapelinsä. Darrasilta ottelun hahmo oli jälleen maalivahti Juuso Kekkonen, tuossa pallosateessa sai huhkia ihan tosissaan ja helposti numerot olisi voinut olla suuremmat.