SÄBÄMIMMIT JA MAHL PINKIT PUUMAT TAISTELEVAT PUUMA LIIGAN MESTARUUDESTA!
Sunnuntai, 11 Maaliskuu 2018 10:42

Puumat mävi

 

Lauantaina Puuma Liigassa pelattiin viimeinen runkosarjan turnauspäivä Mäntuharjun Kisalassa. Päivä oli täynnä tiukkoja otteluita ja sarjataulukkoon saatiin muutoksia. Puumat nappasivat kakkospaikan sarjataulukossa ja tipauttivat Hurjat kolmospaikalle. Finaalissa Puuma Liigan mestaruudesta taistelemaan lähtevät SäbäMimmit ja Pinkit Puumat. 

 

OTTELUT

  25 Kisala 10.03.2018 10:00 h MAHL Pinkit Puumat  -  PeNa 5 - 3 Raportti
 
  26 Kisala 10.03.2018 10:40 h MAHL Pinkit Puumat  -  RiU:n Sählääjät 4 - 2 Raportti
 
  27 Kisala 10.03.2018 11:20 h PeNa  -  RiU:n Sählääjät 1 - 4 Raportti
 
  28 Kisala 10.03.2018 12:00 h SäbäMimmit  -  SP 6 - 1 Raportti
 
  29 Kisala 10.03.2018 12:40 h JiiKoo Hurjat  -  SP 0 - 1 Raportti
 
  30 Kisala 10.03.2018 13:20 h JiiKoo Hurjat  -  SäbäMimmit 2 - 5 Raportti

 

 

RAPORTTI

 

SäbäMimmit 20 PTS

SäbäMimmit pelasivat koko runkosarjan ilman ainuttakaan pisteen menetystä ja varmistivat jo toisiksi viimeisenä turnauspäivänä paikkansa finaaliin. Eilisessä kotiturnauksessa Mimmit kohtasivat Hurjat ja SP:n. Molemmat pelit olivat hyvin tasaisia ja Mimmit saivat tehdä töitä voittojen eteen Hurjien ja SP:n puolustaessa omaa maaliaan tiukasti. Mimmien tehokolmikko Kettunen – Siltala – Toikka löysi jälleen kerran aseet murtaa vastustajan puolustuksen ja Mimmeille pisteet kotiin ja punomaan juonia finaalipeleihin.

 

MAHL Pinkit Puumat 13 PTS

Puumat onnistuivat nappaamaan neljä pistettä viimeisistä peleistä. Puumien peli takkusi pahasti ja viime turnauksen hyvä joukkuepuolustus oli unohtunut Mikkeliin. Mäntyharjulla vastaan asettui PeNa ja RiU. Molemmissa otteluissa Puumilla oli vaikea alku ja vastustajat onnistuivat hyödyntämään Puumien löysän puolustamisen. Vaikean alun jälkeen, Puumat kuitenkin pääsivät taas peliin mukaan ja onnistuivat taistelemaan itselleen molemmista peleistä voitot. Finaalipelissä Mimmejä vastaan samanlainen alun uneliaisuus voi olla Puumille kohtalokasta. Nähtäväksi jää, onnistuvatko Puumat löytämään uudelleen tiukan puolustamisen ja taisteluhengen finaaleihin.

 

JiiKoo Hurjat 12 PTS

Hurjille viimeinen kierros maksoi finaalipaikan. SP ja Mimmit tarjosivat Hurjille kaksi todella kovaa ja tiukka peliä. Ensimmäinen peli SP:tä vastaan oli todella tiukkaa taistelua. Molemmat joukkueet puolustivat todella hyvin ja maalintekopaikoille oli vaikea päästä, SP:n onnistuessa kuitenkin kerran maalinteossa riitti se viemään pisteet juvalaisilta. Toinen peli Mimmejä vastaan ei ollut yhtään helpompi. Hurjat puolustivat hyvin koko pelin ajan, mutta Mimmien vaarallinen tehokolmikko oli liikaa juvalaisille. Juvalaiset matkaavat siis pronssipeleihin, joissa vastassa SP.

 

MAHL SP 9 PTS

SP:llä oli kaksi todella kovaa vastusta vastassa viimeisissä otteluissa. Ensin SP kohtasi SäbäMimmit, joita vastaan SP pelasi todella hyvän pelin. Vaikka tällä kertaa se ei riittänyt viemään pisteitä Mimmeiltä, oli Sp:n pelaaminen kuitenkin alusta loppuun taistelua ja hyvää puolustamista. Tappio Mimmejä vastaan ei masentanut SP:tä ja heti seuraavaan otteluun Hurjia vastaan lähdettiin taistelemaan hyvällä motivaatiolla. SP puolusti alusta loppuun hyvin ottelussa ja sai paljon maalintekopaikkoja. Sekä SP:n maalivahti Elena Laine ja Hurjien maalivahti Teija Hämäläinen olivat molemmat todella hyvässä vireessä pelissä, eikä maaleja nähty kuin yksi koko ottelussa. SP:n tehdessä ottelussa ainut maali, varmistivat SP itselleen vastustajaksi pronssipeleihin Hurjat. Finaalikierroksella nähdään, jatkuuko joukkueiden tasainen vääntö pronssipeleissä.

 

RiU:n sählääjät 4 PTS

RiU onnistui nappaamaan kauden ensimmäisen voiton. RiU kohtasi Mäntyharjulla Puumat ja PeNa:n. Puumia vastaan RiU pääsi heti ottelun alusta niskan päälle, Puumien tehdessä virheen omassa puolustuspäädyssä ja RiU ei jättänyt Puumia rankaisematta siitä. Ensimmäistä erää ehdittiin pelamaan yli puolet, ennen kuin Puumat pääsivät tasoittamaan pelin. Ottelu jatkui hyvin tasaisena ja RiU taisteli hienosti loppuun asti, mutta Puumat nappasivat ottelusta voiton. PeNaa vastaan RiU onnistui jatkamaan hyvällä jalalla ja nappaamaan kauden ensimmäisen voittonsa Puuma Liigassa. RiU lähtee finaalikierrokselle taistelemaan yhdessä PeNa:n kanssa 5.-6. sijoituksesta.

 

PeNa 2 PTS

PeNa pelasi kaksi todella hyvää ottelua. Joukkue on täynnä nuoria pelaajia ja heidän kehitys pelaamisessa näkyy koko ajan enemmän ja enemmän. Vaikka molemmat pelit Mäntyharjulla Puumia ja RiU:ta vastaan päättyivät tappioon, on joukkue silti todella paha vastus. PeNa:n puolustus paranee koko ajan ja myös taitavia maalintekijöitä löytyy joukkueesta. Hyvällä treenillä ja kehityksellä PeNa tulee olemaan RiU:lle kova ja vaarallinen vastus finaalikierroksella.

 

Finaalikierros pelataan la 7.4. Saimaa Stadiumilla. Otteluohjelman löydät Puuma Liigan sivuilta. Finaalikierroksen pelit pelataan paras kolmesta eli oman lopullisen sijoituksen varmistamiseen tarvitaan kaksi voittoa.