FC HAZARD VARMISTI TALVIFUTIS MESTARUUDEN
Maanantai, 19 Maaliskuu 2018 07:57

KESÄ2008MAINOS

MAHlin verkkokaupassa on kesäilmoittautumiset käynnistyneet salibandy Managerin ja fudiksen Rautaliigan osalta, käykäähän ilmoittautumassa mukaan!

 

Neljänneksi viimeinen pelikerta Talvifutis-sarjassa, mukana olleille joukkueille toiseksi viimeinen kerta viheriöllä. FC Hazardin ottaessa tuplavoiton illasta piste-ero Wilmertiin pysyi kahdeksassa pisteessä, kun otteluita on joukkueilla jäljellä enää kaksi, niin Talvifutiksen mestaruus varmistui FC Hazardille!

 

Tulokset

18.03.2018 19:30 h Team X  -  FC Hazard 0 - 6 Raportti
18.03.2018 20:15 h Lakeside Hoppers  - Wilmert  0 - 4 Raportti
18.03.2018 21:00 h Team X  - wilmert  2 - 4 Raportti
18.03.2018 21:00 h FC Hazard  - Lakeside Hoppers  13 - 0 Raportti

Raportti

Team X - FC Hazard 0-6

Sarjan molempien päiden kärjet kohtasivat illan ensimmäisessä ottelussa. Hazard otti pelin täysin näppiinsä heti alusta asti, eikä Äxällä oikein ollut eväitä estää Hazardin pallon siirtelyä. Mainiosti pelannut X-maalivahti Eetu Sviili sai pidettyä lukemat edes kohtuullisissa mitoissa. Muutamaan otteeseen Äxäkin sai luotua maalipaikkoja, etenkin nopsa jalkaisen Akseli Pöntisen vastaiskuista, pallo ei vain maalipuiden väliin löytänyt.

 

Lakeside Hoppers - Wilmert 0-4

Edellisellä viikolla loistavasti ja kahdella kentällisellä esiintynyt Hoppers oli sitten viikossa kadottanut sen toisen kentällisen pelaajia ja lähti haastamaan sarjan kärkikaksikkoa yhdellä vaihtarilla. Vaan eipä sen enempää vaihtomiehiä ollut Wilmertilläkään, tämä ehkä hieman näkyi Wilmertin pelissä, ehkä vähän itsensä säästelyä oli ilmassa. Tosin ottelu pysyi näinkin hyvin Wilmert hallinnassa. Wilmert pystyi sahaamaan syöttöpelillä useampaankin otteeseen Hoppers-puolustuksen rikki, Hoppers taasen luotti hyökkäyksissään pitkiin palloihin ja hyökkääjät jäivät näiden jälkeen aivan liian usein yksin ilman tukea, eikä näillä saatu ohitettua Wilmert-vahti Toni Leikasta.

 

Team X - Wilmert 2-4

Illan selkeästi tasaisin peli, X pystyi haastamaan Wilmertiä ihan loppuminuuteile asti. Wilmert jatkoi pallonhallintaansa, mutta hieman oli seisoskelun makua pelissä, joten X pystyi puolustamaan hyvin reviiriään. Kuitenkin Wilmert aloitti maalinteon 11 minuutin kohdalla kun Mikael Lindberg iski verkot tötterölle, mutta ei  minuuttiakaan tästä kun Äxän Jukka Repo tasoitti pelin komealla maanuoliaisellaan. Otteluun saatiin selkeästi sähköä lisää 23 minuutilla kun Akseli "Diego" Pöntinen huitaisi kädellään pallon Wilmert-maaliin maalinedushässäkän päätteeksi, tuomari ei tätä virhettä nähnyt ja hyväksyi X maalin. Tämän jälkeen Wilmertkin heräsi pelaamaan tosissaan ja onnistuikin vielä peräti kolmesti maalin teossa vieden ottelun selkeästi nimiinsä.

 

FC Hazard -Lakeside Hoppers 13-0

Hoppers ei saanut oikein koottua itseään tähän otteluun ja Hazardin pallonsiirtely oli täyttä myrkkyä Hoppers puolustukselle. Maalirohmuna oli Hazardin Henri Viljakainen viidellä maalillaan, jopa Janne Strömberg paukutti hattutempun.