KATSO KIEKKOVIIKON TULOKSET
Perjantai, 23 Marraskuu 2018 08:22

jkiekko sahara pelaaja

Kaipuun kori on taas kilissyt, kun marraskuun pimeinä iltoina jäähallin valot ovat palaneet kirkkaimmillaan. Siellä on nähty ilon hetkiä, pettymyksiä, sekä muutama maali ja torjuntakin. Onneksi marrakuisia otteluita on jäljellä sentään vielä muutama!

Ottelut

37 Kilpahalli 19.11.2018 21:00 h   HC Karla - BAR DOM   5 - 10 Raportti
38 Kilpahalli 20.11.2018 21:00 h   Top 10 - Shooting Stars   3 - 10 Raportti
39 Kilpahalli 21.11.2018 21:00 h   PHR - PoNu   3 - 4 Raportti
40 Kilpahalli 22.11.2018 21:00 h   Mipro - Sahara   3 - 4 Raportti

19.11.2018

HC Karla – Bar Dom 5 – 10 (2-2, 1-3, 2-5)

Maanantai illassa kohtasivat voitosta voittoon edennyt HC Karla ja nimivahva Bar Dom. Ottelu oli alusta alkaen hyvävauhtinen hyökkäyspelin iloittelu, eikä ottelua juurikaan perustettu puolustuspelin varaan. Tasaisen ensimmäisen erän jälkeen Bar Domin Tommo Nukari (4+1) otti tarjolla olleen sankarin viitan ylleen ja johdatti joukkojaan parhaimmillaan viiden maalin etumatkalle. Kolmanessa erässä Karlan tutkapari Niko Järvisalo (2+0) ja Timo Piskonen (2+2) kuroivat eron vielä kolmeen maaliin, mutta loppukiri ei pidemmälle enää riittänyt. Ottelun lopulla Bar Domin Mika Häkkinen (2+2) pääsi kaunistelemaan lopputulosta vielä parin maalin verran.

20.11.2018

TOP 10 – SHOOTING STARS 3-10 (1-2, 0-5, 2-3)

Tiistaina Vastakkain asettuivat pelaamaan TOP 10 ja Shooting Stars. Heti ensimmäisellä minuutilla Shooting Stars laittoi pelin lukemat 0-1. Peli jatkui TOP 10:n puolustusalueella suurimman osan ensimmäisestä erästä. Muutamaan otteeseen TOP 10 pääsi livahtamaan Shooting Stars:n alueelle ja tasoitti pelin 1-1. Muutaman sekunnin jälkeen tasoituksesta kiekko olikin jo omissa ja Shooting Stars siirtyi 1-2 johtoon. Toisessa erässä TOP 10 ei oikein päässyt peliin mukaan ja vetoja sateli Shooting Stars:n pelaajilta kohti TOP 10:n maalivahtia. Useista vedoista viisi meni sisään. Viimeiseen erään TOP 10 heräsi maalintekoon ja peli alkoi kääntyä myös toiseen päähän. TOP 10 onnistui viimeistelemään vain kaksi maalia, Mikko Vahvaselän varmasta maalivahtipelaamisesta johtuen.

21.11.2018

PHR – PoNu 3 – 4 (0-0, 3-3, 0-1)

Keskiviikko-illan kamppailusta muodostui erittäin tasainen. Ensimmäisessä erässä joukkueet hakivat vielä asetelmiaan ja lukemat erän päätteeksi muistuttivatkin Suomen ja Timo Kojon pistesaldoa vuoden -82 euroviisuissa. Toisessa erässä alkoi kuitenkin tapahtua ja molemmat joukkueet takoivat vuorotahtiin maaleja. Viimeiseen erään lähdettiin tiukoista lukemista 3-3. Ottelu kulki tasalukemissa aivan ottelun lopulle saakka, jolloin PoNun Juuso Liutu (3+0) täräytti jäätävän kihautuksen yläpeltiin ja PoNu siirtyi 3-4 johtoon. PoNu ei enää luopunut johtoasemastaan ja korjasikin pisteet kotiin tästä titaanien taistelusta. Molemmat joukkueet alkavat selvästi löytää peliään talvea kohti ja tulevat varmasti tarjoamaan kannattajilleen upeita hetkiä tämän kauden aikana.

22.11

MIPRO – SAHARA 3-4 (0-0-, 1-3, 2-1)

Kiekkoviikko päättyi yllättävänkin tasaisella taistelulla. Keskiviikon tapaan tämä ottelu noudatti verkkaista kaavaa ja avausmaalia saatiin odotella toisen erän puolelle. Toisessa erässä Sahara kuitenkin otti ratkaisevan etumatkan ja vaikka Mipro voittikin päätöserän, ei se onnistunut tekemään tasoitusmaalia myöskään ilman maalivahtia. Näin ollen Sahara kairasi tästä ottelusta pisteet itselleen ja tarrasi kaksin käsin ykkösdivaripaikkaan. Saharalta tehot 1+1 keräsivät Eemeli Hämäläinen, Pekka Ruuth ja Jani Tirkkonen. Mipron tehokkain oli puolestaan Jari Stockus (2+1). Saharan pelissä on alkanut kauden edetessä näkymään varsin punakonemaisia vivahteita, mutta odotellaan nyt hehkutuksen kanssa vielä muutama kierros.