B LOHKOSSA LIIGA PAIKASTA KAMPPAILEMASSA HAZARD JA VIIVELÄHTÖ!
Maanantai, 26 Marraskuu 2018 09:05

Salibandy Viivelähtö2

Perjantaina salibandyn tasonmittausottelut jatkuivat B lohkon peleillä, joissa Hazard ja Viivelähtö pelasivat molemmat kuuden pinnan kierroksen. Seuraavissa B lohkon peleissä ratkeaa ottaako Viivelähtö vai Hazard varman liigapaikan.

 

Sunnuntaina jatkettiin salibandy teemalla, kun Managersäbän Draft-tilaisuus pidettiin Bar Domissa. Draft-tilaisuudessa jaettiin jälleen kerran tasaiset jaot joukkueiden managrien johdolla. Sarja pääsee näin ollen starttaamaan keskiviikkona 28.11. Rantakeitaalla klo 20:00

 

Keskiviikon managersäbä pelien jälkeen viikko jatkuu salibandyn osalta perjantaina, kun vuorossa on C lohkon tasomittaus pelit. Tulkaahan seuraamaan maakunnan parasta harrastesäbää!

 

MUISTA AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

 

Ottelut LOHKO B

  8 23.11.2018 18:00 h Lakeside Hoppers -  FC Hazard  1 - 5 Raportti
  8 23.11.2018 18:45 h SC Viivelähtö - Lakeside Hoppers 7 - 2 Raportti
  8 23.11.2018 19:30 h FC Hazard  - Mikkelin Mahtiankat 4 - 0 Raportti
  8 23.11.2018 20:15 h Team HaiPro -  SC Viivelähtö 1 - 4 Raportti
  8 23.11.2018 21:00 h Mikkelin Mahtiankat - Team HaiPro 4 - 2 Raportti

 

 

Raportti 

 

FC Hazard 18 PTS

 

Täyden pistepotin illan kierrokselta perussuorittamisella napannut Hazard ei antanut Hoppersille sen enempää Mahtiankoillekaan perjantaina mahdollisuuksia, selvin 5-1 ja 4-0 numeroin lohkon kärkipaikka säilyi, mutta lohkovoitto vaatii vielä onnistumiset päätöskierroksella.

 

 

SC Viivelähtö 15 PTS


Ja aivan kuten ennakkoon osasi aavistella, niin oli Viivelähdönkin illan saldona Hazardin tapaan kaksi voittoa. Ensin kaatui Hoppers näytöstyyliin 7-2 ja seuraavana Viivelähtö neppaili Team HaiPron kumoon 4-1 numeroin. Viimeiselle kierrokselle jäi mukavasti panosta lohkovoitosta, sillä Hazardia parempi maaliero tarjoaa mahdollisuuden varmaan liigapaikkaan loppukaudeksi.

 

 

Lakeside Hoppers 6 PTS


Hoppers ei pystynyt haastamaan perjantai-iltana sarjan kärkijoukkueita. Melko runsaslukuiseksi kasvanut kokoonpano jaksoi toki hymyillä ja vitsailla keskenään vaikka vastustajat Hazard ja Viivelähtö jatkuvasti painetta puolustukselle antoikin. Hoppers tavoittelee edelleen 1.divari paikkaa ja siihen tarjoutuu oiva tilaisuus seuraavalla kierroksella lohkossa heikommin sijoittuneita joukkueita vastaan.

 

 

Mikkelin Mahtiankat 6 PST


Ensin tappio Hazardille 0-4 minkäänlainen räpyttely ei tälläkertaa auttanut ja hetken oli Ankat vaikeuksissa Team Haiproakin vastaan ennen kuin peli lähti lentoon ja illan palkinto, 4-2 voitto oli räpylässä. Mahtiankat taistelee tosissaan pääsystä 1. divariin, mutta sen varmistaminen vaatii päätöskierroksella pisteitä Hoppesilta, sen verran kimurantti on tilanne muissa lohkoissa. Viivelähtö kun saattaa olla vielä liian kova pala purtavaksi.

 

 

Team HaiPro 0 PST


Koko salibandyä seuraava MAHL yhteisö olisi suonut HaiProlle edes yhden pisteen hyvästä taistelusta illan otteluissa. Päätöskamppailun 2-0 johtoasema suli kuitenkin ottelun viimeisellä minuutilla 2 maalin tappioon Mahtiankoille ja palkinto saa jäädä odottamaan seuraaviin peleihin. Kausi on vasta alussa ja HaiPron pelit jatkuvat 2. divarissa kun tasonmittaussarja pelataan loppuun.

 

 

Mutta missä oli Harto? Maalille ei perjantaina apuja tarvittu, sillä kaikki joukkueet olivat saaneet omat veskarinsa paikalle. Ja jos joku katsojista ihmetteli sitä uutta kuuluttaja ääntä ja miksi tulostaulu ei aina ollut ajantasalla, niin siellähän se. Toivotetaan tervetulleeksi uusi toimitsijamme, Mr. Huikostahan on kasvamassa kovaa vauhtia varsinainen säbä hahmo Mahlille!!