MAHL XII | KESÄSARJAT 2019 - ILMOITTAUDU MUKAAN!
Keskiviikko, 05 Kesäkuu 2019 00:00

 MAHL kesä 2019 uutiskuva 1

 

MAHL:n 12 kesäkausi starttaa toukokuussa. Touko-kesäkuussa perinteinen Jääkiekon ja Salibandyn PMT täyttää lähes 40 joukkueen voimin Kalevankankaan sisäliikuntapaikat.

 

Kesän joukkuelajeina nähdään Jalkapallon Rautaliiga, sekä suuren suosion saanut Salibandyn Managerliiga. Paluun hiekalle tekee kahden vuoden tauon jälkeen Beach Volley -sarja, johon voi ilmoittautua joukkueena, tai free agenttina, mikäli oma joukkue uupuu. Uutena sarjana startataan ensimmäistä kertaa yksilösarja, ja se tehdään tenniksen muodossa, Tennis Kurko -sarja. Tapahtuma- ja turnausmuotoja tulee uusia, kun RTC19 starttaa toimintakauden toukokuun alussa. Kesäkuun lopussa heinätauolle jäädään Spartalaisten merkeissä, joka sekin tekee come backin parin vuoden huilin jälkeen. Heinätauon puolestaan päättää MAHL:n turnauksista vanhin PökäCup, beach soccerturnaus, joka pelattiin ensimmäistä kertaa jo vuonna 2003. Kesäkauden päättää perinteinen Jalkapallon PMT, johon voi osallistua ulkopuoliset joukkueet, sekä kaikki kesän rautaliigajoukkueet (sisältyy kesän joukkuemaksuun).

 

HUOM! Kaikkiin sarjamuotoisiin toimintoihin edellytetään osallistuvilta pelaajilta MAHL:n henkilökohtainen rekisteröintimaksu (28e). Rekkarimaksua ei tarvitse suorittaa turnauksiin osallistuvien pelaajien, rekkarimaksu sisältyy turnausmaksuun turnauksen ajan.

 

JALKAPALLON RAUTALIIGA 850 €

Kuningasjalkapalloa pelataan toukokuun puolivälistä juhannukseen, sekä heinäkuun lopusta elokuun loppuun. Kevätkaudella mitellään tasonmittauslohkoissa, joista parhaat siirtyvät syyskaudella liigaan, ja vähemmän parhaat divariin. Pääpelipäivänä toimii tottuneesti maanantai- ja tiistai-illat Hänskissä. Ilmoittautua voi mukaan joukkueena tai yksittäisenä pelaajana. Joukkuemaksu sisältää myös syyskuussa pelattavan Jalkapallon PMT:n.

 

*pelaajarajoitteet! Pelaajien tulee olla puhtaita harrastepelaajia. Lisenssipelaajia saavat olla naiset, B-juniori-ikäiset pojat, sekä ennen 1980 syntyneet (vuonna 2019 40-v täyttävät).

 

Ilmoittaudu mukaan Rautaliigaan TÄÄLTÄ!

 

MANAGER SALIBANDY 19 | á 40 €

Muutaman vuoden ajan salibandyssa toteutettu managermalli on tullut jäädäkseen. Managersäbään ilmoittauduttaan yksittäisinä pelaajina, sarjassa ei pelaajarajoitteita. Sarja pelataan toukokuusta juhannukseen. Sarjan managereina toimivat yhteistyöyritysten henkilöt, tai heidän nimeämät kummipelaajat. Managerit suorittavat pelaajadraftin ennen sarjan alkua, ja näillä joukkueilla pelataan alkukesän aikana sarjamuotoinen kausi lävitse. Pääpelipäivät keskiviikko- ja torstai-illat Rantakeitaalla.

 

Ilmoittuadu mukaan sarjaan TÄÄLTÄ!

 

BEACH VOLLEY | 50 € (free agent à 10 €)

Parin vuoden tauon jälkeen paluun tekevä beach volley -sarja pelataan Urpolan beachalueella. Sarja starttaa kesäkuun alussa ja jää kesätauolle juhannuksen jälkeisenä viikkona. Heinäkuun lopussa jatketaan ja elokuun alussa pelataan yksittäinen finaalipäivä. MAHL varaa torstai-illoille kentiltä vuorot ja tekee otteluohjelman, mutta joukkueet keskenään toimitsevat pelit. Erillisenä finaalipäivänä MAHL hoitaa tuomari- ja toimitsijatehtävät. Ilmoittautua mukaan voi joukkueena, tai yksittäisinä pelaajina (free agent pelureista kasataan lisäjoukkueet). Pelin kesto on 3 erää (á 21 pts, tai 2 pisteen ero), lopputulos voi olla 3-0 tai 2-1.

 

Ilmoittaudu mukaan Beach Volley-sarjaan TÄÄLTÄ!

 

TENNIS | 10 €

Täysin uutena sarjana, ja samalla seurahistorian ensimmäistä kertaa valitaan yksilömestari - TENNISKURKO! Ilmoittautuneista pelaajista luodaan oma sarja, otteluohjelman laati MAHL, pelijärjestys voi olla muuta kuin ohjelmassa, runkosarjapelit tulee pelaajien hoitaa keskenään (sopia aika, paikka ja ilmoittaa tulos). Runkosarjan jälkeen pelataan erillinen finaalipäivä kesällä muodostuneen rankingin mukaisesti. Erillisenä finaalipäivänä MAHL hoitaa tuomari- ja toimitsijatehtävät. Pelin kesto 1 erä (kotipelaaja aloittaa syöttäjänä), lopputulos voi olla 6-0, 6-1, 6-2, 6-3, 6-4, 6-5 (tiebreak -voitto = 6-5).

 

Ilmoittaudu mukaan tennissarjaan TÄÄLTÄ!

 

RTC19 - Respect The Colour | LA 4.5.2019 URSKIN KAUKALO (maksuton liikuntatapahtuma)

Turnaus kokoaa fanit yhteen. Ilmoita itsesi mukaan kaukalofudisturnaukseen, jossa edustat kannattamaasi jalkapallojoukkuetta (omilla fanipaidoilla!). Mikäli olet fanaatikko, mutta fanipaita uupuu ei hätää, myös paidattomille kasataan joukkueet. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita kannattamasi joukkue (voi olla myös maajoukkue), sekä minkä värinen fanipaita sinulla ko. joukkueelle pyhätöstäsi löytyy. Joukkueet kasataan samaa seuraa kannattavista kannattajista.

 

Ilmoittaudu mukaan RTC19 turnaukseen TÄÄLTÄ! 

 

SPARTALAISET | LA 29.6.2019 URSKI (maksuton liikuntatapahtuma)

Spartalaiset tekevät myös paluun parin hiljaisemman vuoden jälkeen. Spartalaiseksi pääset kun ilmoitat joukkueesi (4 henkilöä) kisaan ja voitat sen. Kisassa mitellään kuulassa, keihäässä, pituudessa, korkeudessa, sekä 4-henkisessä viestijuoksussa. Kunkin osallistujan tulee suorittaa yksi single-laji, sekä juosta viestissä yhden osuuden, osuudet ovat 100m, 200m, 300m ja 400m (viestin yhteenlaskettu pituus 1 km).

 

Paremmuus määräytyy miesten 10-ottelusta / miesten halli 7-ottelulajien pistetaulukon mukaan. Viestijuoksuun lähdetään takaa-ajo -menetelmällä, neljän esilajin pisteet huomioiden - ensimmäinen joukkue maalissa voittaa 2019 MAHL Spartalaisuuden.

 

Heittolajeissa huomioidaan tasoitukset naisten osalta naisten heittovälinein, alle 19 vuotiailla miehillä, oman ikäluokan heittovälinein, 6 työntö-/heittokertaa. Pituushypyssä mittaus otetaan ponnistuskohdasta, 6 suorituskertaa. Korkeushypyssä kolme peräkkäistä pudotusta lopettaa pomppimisen.

 

Ilmoita joukkue Spartalaisiin TÄÄLTÄ!

 

PÖKÄCUP | LA 27.7.2019 VISULAHTI - 100 €

Lajeista perinteisin beach soccer tekee paluun juurilleen, kun useamman vuoden tauon jälkeen palataan Visulahden bs-areenalle. Tiedossa on ainakin aurinkoa, hikeä ja kyyneleitä, ehkä mukaan mahtuu muutama puhekuplakin. Ilmoittautua voi mukaan vain joukkueena.

 

Ilmoita joukkue mukaan TÄÄLTÄ!

 

JALKAPALLON PMT X | 13.-14.9.2019 HÄNSKI JA URPOLA - 100 €

Mukana on jo lähtövaiheessa kaikki kesän Rautaliigajoukkueet (14-18), joille turnauspaikka sisältyy kesäkauden lajimaksuun. Turnaus järjestetään MM-kisoja mukailevana tapahtumana. Perjantaina pelataan lohko-ottelut. Lohkojen 2 parasta jatkaa lauantain pudotuspeleihin, joista tappiolla matka loppuu. Lopulta finaalissa kohtaavat turnauksen kovimmat joukkueet.

 

Perjantain lohko-ottelut (klo. 18:00-22:00) Hänskissä ja Urpolassa. Lauantain pudotuspelit (klo. 10:00-18:00) Hänskissä.

 

Kerää työ- tai kaveriporukka ja tule mukaan kesän päättävään fudisturnaukseen.

 

Ilmoita joukkue mukaan TÄÄLTÄ!