KAUDEN 2019-2020 PELAAJAREKISTERÖINTIMAKSUT
Torstai, 02 Toukokuu 2019 10:22

 MAHL talvi 2019 2020 uutiskuva 8

Kauden 2019-2020 pelaajarekisteröinti on nyt avattu seuramappiin. Vanhaan malliin kaikessa MAHL:n sarjatoiminnassa mukana olevien tulee ostaa kaudelle 5/2019-4/2020 pelaajarekkari (28€), poikkeuksena ne sarjat joissa on erikseen mainittu, että pelaajarekisteri sisältyy hintaan (esim. mangersarjat). Pelaajarekisteri ostetaan vain kerran kauden aikana ja se käy kaikkiin sarjoihin. 

 

Myös Puumaliigaan osallistuvien naisten täytyy ostaa itselleen Puumaliiga pelaajarekisteri (10€), joka on voimassa kauden 5/2019-4/2020. Naiset, jotka pelaavat Puumaliigan lisäksi myös muita MAHL:n sarjoja hankkii pelkästään 28€ Pelaajarekisterin.

 

Pelaajarekisterit ostetaan osoitteessa www.seuramappi.fi/mahl/ . Mikäli maksat pelaajarekkarin SMARTUM verkkopalvelun kautta, laita kuitista kopio Elinalle osoitteeseen elina(at)mahl.fi.

LISÄTIETOJA:

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

044 984 2354

 

NÄIN REKISTERÖIDYT SEURAMAPPIIN:

Mene osoitteeseen https://www.seuramappi.fi/mahl/

Klikkaa MAHL:n logon alta kohtaa ILMOITTAUDU ja täytä tietosi. Kohtaan jaostot EI tarvitse merkata mitään. Lähetä ilmoittautumislomake sivun alalaidasta.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiin palvelun tunnuksen ja salasanan. Tämä voi kestää hetken aikaa, sillä MAHL käy hyväksymässä ilmoittautumiset kerran-pari kertaa päivässä. Kun olet saanut sähköpostiin tunnuksen ja salasanan, pääset kirjautumaan tilillesi sivulla https://www.seuramappi.fi/mahl/

 

NÄIN TILAAT PELAAJAREKISTERIN:

Kirjaudu sivun oikeasta ylälaidasta tunnuksillasi seuramappiin, osoitteessa https://www.seuramappi.fi/mahl/

Kun olet kirjautunut sisään, avautuu sivulle kalenterinäkymä.

Klikkaa "Rekisteröintimaksu 2019-2020" tapahtumaa. Joka maanantain kohdalta löytyy 28e pelaajarekisteri ja tiistain kohdalta naisten puumaliigan pelaajarekisteri.

Klikattuasi tapahtumaa, avautuu sivulle tapahtuman perustiedot. Painamalla tallenna, saat sähköpostiisi laskun ja pelaajarekisteröinti astuu voimaan.