MAHL XII TALVISARJAT 2019-2020 | ILMOITTAUDU MUKAAN!
Torstai, 31 Lokakuu 2019 00:00

 MAHL talvi 2019 2020 uutiskuva 8

 

Toukokuussa startannut MAHL:n 12 kausi jatkuu talvella perinteisillä lajeilla, sekä uudella toiminnalla. 

Talven joukkuelajeina nähdään Jääkiekko, Jääkiekko +40, Salibandy, Jääpallo, Talvifudis, sekä Puumaliiga.  Jääkiekossa pelit palaa takaisin "vanhaan" malliin ja illassa pelataan jälleen kaksi peliä. Salibandyn osalta rajotteita lisenssipelaajista on kevennetty, joten jatkossa myös liiton peleissä mukana pelaaville löytyy mahdollisuus pelata mukana MAHL:ssa. Uutena yksilölajina talvella nähdään Pingis Paroni!

 

HUOM! Kaikkiin sarjamuotoisiin toimintoihin edellytetään osallistuvilta pelaajilta MAHL:n henkilökohtainen rekisteröintimaksu 28e. Puumaliigaan osallistuvilla naisilla rekisteröintimaksu on 10e.  Rekkarimaksua ei tarvitse suorittaa turnauksiin osallistuvien pelaajien, rekkarimaksu sisältyy turnausmaksuun turnauksen ajan.

 

JÄÄKIEKKO | 2700€

Jääkiekon talvisarja alkaa syyskuussa tasonmittausotteluilla, jonka jälkeen joukkueet jaetaan 2-3 sarjaan. Sarja huipentuu huhtikuussa. Jääkiekossa palataan takaisin "vanhaan" pelimalliin. Peliaika on 2x15min ja illassa pelataan aina kaksi peliä. 

 

Pelaajarajoitteet:

MAHL jääkiekkosarjoissa ei saa pelata lainkaan III divisioonassa tai sitä korkeammalla pelaavia lisenssipelaajia.

Lisenssipelaajiksi ei lasketa naisia, miehiä ennen 1.1.1981 syntyneitä sekä b-juniori-ikäisä poikia.

Jokaisella MAHL kiekkosarjassa pelaavalla pelaajalla tulee olla voimassa oleva SJL pelipassi.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt!

 

JÄÄKIEKKO +40 | 1400€

Ikämieskiekko pelataan +40 pelaajien voimin. Oikeaa höntsäkiekkoa vailla vertaa! Mukaan mahtuu 6 joukkuetta ja pelit pelataan viikonloppuisin. Sarja pelataan lokakuu-huhtikuu välisenä aikana.

 

Pelaajarajoitteet:

+40 sarjassa pelioikeus ennen 1.1.1981 syntyneillä. Pl. lainamaalivahdit, naiset ja mahdollinen MAHL keräilyjoukkue.

Jokaisella MAHL kiekkosarjassa pelaavalla pelaajalla tulee olla voimassa oleva SJL pelipassi.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt!

 

SALIBANDY | 1350€

Kaupungin kovin salibandysarja kokee uudistusta kaudelle 2019-2020! Tällä kaudella kaikki lisenssipelaajat ovat vapautettuja sarjatasosta riippumatta! Joukkueissa voi olla rajaton määrä lisenssipelaajia, mutta pelikohtaisesti maksimissaan kolme (3). Kausi aloitetaan tasonmittauspeleillä, jonka jälkeen pelataan sekä liigan että divarin mestaruudesta!

 

Salibandykaudelle tavoitellaan mukaan 16 joukkuetta. Pelit alkavat syyskuussa tasonmittausotteluilla, jonka jälkeen joukkueet jaetaan 2-3 sarjaan. Salibandykausi huipentuu keväällä pelattavissa superfinaaleissa! Sarjamaksu sisältää paikan myös toukokuussa pelattavaan PMT turnaukseen.

 

Pelaajarajoitteet:

Lisenssipelaajat sallittuja sarjatasosta riippumatta. Joukkueessa voi olla rajaton määrä lisenssipelaajia, mutta pelikohtaisesti maksimissaan kolme (3). Maalivahteja EI LASKETA lisenssipelaajiksi.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt!

 

PUUMALIIGA | 800€

Naisten oma salibandysarja Puumaliiga pelataan jo kolmannen kerran! Mukaan tavoitellaan kahdeksan joukkuetta ja ottelut pelataan turnausmuotoisesti kerran kuussa lauantaina Rantakeitaalla tai Kisalassa. Myös naisten sarjassa on hieman kevennetty pelaajalisenssi sääntöjä ja jatkossa maalivahdeilla voi olla pelaajalisenssi. Sarja alkaa lokakuussa ja huipentuu keväällä superfinaaleihin! Osallistumismaksu pitää sisällään myös paikan toukokuun PMT turnaukseen.

 

Pelaajarajoitteet:

MAHL Puumien salibandyliigassa ei saa olla lainkaan salibandyn lisenssipelaajia kaudelta 2019-2020, jotka ovat pelanneet kaudella 2019-2020 salibandyliiton alaisia otteluita. (3 divari ---> Salibandyliiga). Maalivahteja EI LASKETA lisenssipelaajiksi.

  • Salibandyliiton A Juniori-ikäiset (2002 syntyneet ja vanhemmat) pelaajat eivät saa esiintyä harrastepeleissä.
  • Salibandyliiton B Juniori-ikäiset ja sitä nuoremmat (2003 syntyneet ja nuoremmat) pelaajat saavat esiintyä harrastepeleissä, vaikka pelaisivatkin korkeammalla tasolla.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt!

 

SALIBANDY MANAGER | 40 €

MAHL Manageriin ilmoittaudutaan yksittäisenä pelaajana ja ennen pelien alkua nimetyt managerit draftaa joukkueeseensa ilmoittautuneet pelaajat, julkisessa varaustilaisuudessa. Varaustilaisuus videoidaan ja julkaistaan ensimmäisten kierrosten osalta. Varaustilaisuus pidetään ennen sarjan alkua Bar Domissa.

Varaustilaisuudessa jokainen manageri valitsee omalla vuorollaan ilmoittautuneista pelaajista oman pelaajansa. Kaikki pelaajat varataan omiin joukkueisiinsa ja tämän jälkeen kasassa on 6 joukkuetta MAHL salibandyn managersarjaan. 

 

Uutena managersarjassa nähdään trade day! Ensimmäisen runkosarjan kierroksen jälkeen managerit saavat suojata joukkueesta kolme (3) pelaajaa (mv,manager ja kummipelaaja ovat automaattisesti suojattuja). Runkosarjan hännillä oleva manager saa valita ensimmäisenä mistä joukkueesta vain yhden suojaamattoman pelaajan omaan joukkueeseen. Näin edetään sarjataulukon mukaan häntäpäästä kärkeen 2-3 varauskierrosta. Jokaisella kierroksella jokaisesta joukkueesta voi valita vain yhden pelaajan, eikä jo kerran valittua pelaajaa voi valita uudelleen toiseen joukkueeseen.

 

Pelipäivät: 

Keskiviikkoiltaisin Rantakeitaalla. Sarja käynnistyy marraskuussa ja päättyy helmikuussa. Osallistumismaksu 40€. Pelaajat laskutetaan MyClubin kautta. 

 

Ilmoittautuminen on päättynyt!

 

TALVIFUDIS | 650€

Jalkapallon talvisarja jatkuu viime vuosien tapaan.. Jalkapallon talvisarja pelataan viikottaisilla pelipäivillä sekä mahdollisilla yksittäisillä turnauspäivillä. Pelit ovat sunnuntai-iltaisin klo 20:30-22:00 Kuplassa. Pelit alkavat marraskuussa ja päättyvät helmi/maaliskuussa. Osallistumismaksu pitää sisällään myös paikan huhtikuussa pelattavaan Spring Cup:iin.

 

Pelaajarajoitteet:

Talvisarjassa ei saa käyttää kilpasarjapelaajia (lisenssipelaajia kaudella 2019 pelanneet). Kilpasarjapelaajiksi ei lasketa naisia, ennen 1.1.1981 syntyneitä miehiä, eikä b-juniori-ikäisiä poikia.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt!

 

JÄÄPALLO | 600€

Jääpallo saa taas jatkoa tulevana talvena sarjan merkeissä. Sarja tullaan viemään läpi turnausmuotoisena sarjana. Pelipäivinä toimii sunnuntai-illat.

 

Jääpallo on loistava ulkoilmalaji talvella ja toimii todellisena matalankynnyksen liikuntavaihtoehtona. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse jääpallossa, rohkeasti mukaan pelaamaan!

 

Pelaajarajoitteet:

Sarjassa ei saa pelata bandyliigassa kaudella 2019-2020 pelanneita pelaajia.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt!

 

JALKAPALLON MANAGER | 30€

Paljon toivottu ison kentän jalkapallon manager sarja pelataan ensimmäisen kerran syksyllä 2019! Pelit pelataan isolla kentällä sunnuntai-iltaisin lokakuun aikana.

Manageriin ilmoittaudutaan yksittäisenä pelaajana ja ennen pelien alkua nimetyt managerit draftaa joukkueeseensa ilmoittautuneet pelaajat, julkisessa varaustilaisuudessa. Varaustilaisuus videoidaan ja julkaistaan ensimmäisten kierrosten osalta. Varaustilaisuus pidetään ennen sarjan alkua Bar Domissa.

Varaustilaisuudessa jokainen manageri valitsee omalla vuorollaan ilmoittautuneista pelaajista oman pelaajansa. Kaikki pelaajat varataan omiin joukkueisiinsa ja tämän jälkeen kasassa on 6 joukkuetta MAHL Jalkapallon managersarjaan.

 

 

PINGIS PARONI | 10€

Täysin uutena sarjana talvikaudella taistellaan  PINGIS PARONI - tittelistä!

Ilmoittautuneista pelaajista luodaan oma sarja, otteluohjelman laati MAHL, pelijärjestys voi olla muuta kuin ohjelmassa, runkosarjapelit tulee pelaajien hoitaa keskenään (sopia aika, paikka ja ilmoittaa tulos).

Runkosarjan jälkeen pelataan erillinen finaalipäivä talven aikana muodostuneen rankingin mukaisesti. Erillisenä finaalipäivänä MAHL hoitaa tuomari- ja toimitsijatehtävät. 

 

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!

 

 

Lisätietoja MAHL:n talvisarjoista:

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

0449852354