KAIKKI KESÄSARJAT ON NYT KÄYNNISSÄ!
Perjantai, 14 Kesäkuu 2019 13:09

 MAHL SBM2

 

MAHL:n kesäsarjat on nyt kaikki saatu käyntiin! Rautaliiga on tämän viikon pitänyt lyhyttä taukoa Hänskin ollessa varattuna lasten jaliskoululle. Ensi viikon maanantaina potkupalloilijat pääsevät aloittamaan pyttyjahdin toden teolla, kun vihdoin saadaan liigan ja divarin pelit käyntiin. Liigan ja divarin otteluohjelma ensimmäisen kierroksen osalta löytyy jo mahl:n sivuilta. Toinen kierros julkaistaan vasta ensimmäisen kierroksen jälkeen. Rautaliigan otteluohjelmat löydät täältä.

 

Tiistaina Urpolan biitsillä starttailtiin mahl:n Beach volley sarja, jossa tänä kesänä on mukana kuusi joukkuetta. Illan aikana jokaiselle joukkueelle kertyi kaksi matsia, joista tosin TILHI ja Team 70's innostuivat pelaamaan jo yhden ensi viikonkin otteluista alta pois. Ensimmäisten pelien jälkeen sarjataulukon kärkeen nousi TILHI ja heti perässä ovat FC Hazard:n ykkös ja kakkos joukkue. Joukkueet tulevat pelaamaan beach volley sarjaa pääasiassa tiistai-illoissa klo 18-20 Urpolassa. Sarja huipentuu omaa finaalipäiväänsä. Beach volleyn tulokset löydät täältä.

 

Tällä viikolla saatiin käyntiin myös mahl:n ensimmäinen yksilölaji, kun Tennis Kurko sarjan pelaajat pääsivät kehään. Tenniksessä mukana on yhdeksän peluria, joista tällä viikolla pelinsä on ehtinyt aloittamaan jo Janne Toivanen, Alexandre Kaianen ja Janne Myyryläinen. Tenniksessä pelaajat sopivat keskenään millon pelaavat ottelunsa ja kun kaikki pelaajat ovat kohdanneet toisensa ratkotaan sarjan voittaja erillisenä finaalipäivänä. Tenniksen tulokset löydät täältä.

 

Salibandyn managersarjassa on täysi tohina päällä. Manager pelejä pelattiin jälleen keskivikko- ja torstai-illoissa. Tällä kertaa otteluissa nähtiin yllättävää tasaisuutta. Häntäpään joukkueiden Mecatroplanin ja Mikkelin Tilitoimiston pelit ovat piristymään päin. Mecatroplan tarjoili kärkipään joukoille hyvää vastusta ja suuremmalla kokoonpanolla mahdollisuudet olisi ollut kairata pelistä voittojakin. Mikkelin Tilitoimistoa puolestaan pitkä tappioputki on alkanut selkeästi kyllästyttää ja porukka kaivoi kolme voittoa neljästä pelistä. Motonetille tämä viikko ei ollut suotuisa, eikä joukkue onnistunut saamaan kun yhden voiton viikon peleistä. Bar Dom puolestaan keikkuu sarjataulukon kolmantena ja porskuttaa eteenpäin tasasen vahvalla pelillä. Jännityksellä odotamme riittääkö Domin porukalla panokset kivuta sarjataulukon kakkospaikalle. Metatavu ja Dexor ovat käyneet kovaa kamppailua sarjataulukon kärkipaikasta. Metatavu joutui kuitenkin antamaan Dexorille hitusen etumatkaa, sillä Metatavulla oli todella tahmea viikko, eikä voittoja kertynyt kuin yksi. Dexorilla puolestaan peli kulki ja sarjataulukon kärjessä on helppo hymyillä. Manager pelien tulokset löydät täältä.

 

 

MUISTA ILMOITTAUTUA MUKAAN KESÄN TURNAUKSIIN!

Tauon jälkeen kesän ohjelmistossa on jälleen Spartalais -teemalla yleisurheilukisat! Nyt sinulla ja kavereillasi on aito mahdollisuus mittauttaa tasosi Mikkeliläisessä urheilupyhätössä - Urskissa lauantaina 29.6.2019.

Spartalaiseksi pääset kun ilmoitat joukkueesi (4 henkilöä) kisaan ja voitat sen. Kisassa mitellään kuulassa, keihäässä, pituudessa, korkeudessa, sekä 4-henkisessä viestijuoksussa. Kunkin osallistujan tulee suorittaa yksi single-laji, sekä juosta viestissä yhden osuuden, osuudet ovat 100m, 200m, 300m ja 400m (viestin yhteenlaskettu pituus 1 km).

Spartalaiset päättää tuttuun tapaan Spartalais-teemalla järjestettävät illanistujaiset. Ilmoittaudu mukaan täältä.

 

PÖKÄCUP pelataan lauantaina 27.7.2019!

Lajeista perinteisin beach soccer tekee paluun juurilleen, kun useamman vuoden tauon jälkeen palataan Visulahden bs-areenalle. Tiedossa on ainakin aurinkoa, hikeä ja kyyneleitä, ehkä mukaan mahtuu muutama puhekuplakin. Ilmoittautua voi mukaan vain joukkueena.

Ilmoita joukkue mukaan täältä.