RAUTALIIGA KÄÄNTYY KOHTI LOPPUSUORAA
Tiistai, 13 Elokuu 2019 00:00

RL mikki

Maanantaina pelattiin jälleen liigaa ja divaria.


 RL mikki

 

Jalkapallosarjat alkavat kääntyä loppuaan kohti ja jäljellä on enää kolme pelipäivää ja joukkueesta riippuen 4-6 ottelua. Asetelmat jatkuivat totutunlaisina, sillä liigassa kärkipaikkaa pitää turvallisella erolla Taloasema, kun taas divaria hallitsee URHO. Taloasemalla on etumatkaa seuraavaan haastajaansa Wilmertiin 8 pistettä, ja Urhon kaula Lähemäki Bariin on 9 pistettä. Jalkapallosarjat jatkuvat jälleen maanantaina 19.8.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN JALKAPALLON MANAGERSARJAAN!

Jalkapallon managersarja pelataan syys-lokakuussa 2019. Pelit pelataan koko kentällä, joten hyvä mahdollisuus lähteä mukaan kokeilemaan "ison kentän" otteluita. Sarjaan ilmoittaudutaan yksittäisenä pelaajana. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!

 

OTTELUT LIIGA

FC Probba - Menetetyt Lupaukset 4-3

Canarian Pallo - Menetetyt Lupaukset 1-2

FC Probba - Lost Cause 1-0

Taloasema - Canarian Pallo 4-1

FC Hazard - Lost Cause 1-9

FC Hazard - Taloasema 0-6

RAPORTTI 

Taloasema 27 PTS 

Taloasema jatkaa tuttua menoaan. Joukkue pyörittää hyökkäyspeliä näyttävästi ja erottuu muista joukkueista selkeästi yksilötaidollaan. Tämäkään kierros ei heittänyt minkäänlaisia tummia pilviä joukkueen nappiin menneen kauden ylle, vaikka kentällä ennen kierroksen alkua vettä satoikin. Ensin joukkue kaatoi Canarian Pallon terävästi 4-1 ja illan viimeisessä ottelussa se teki selvää pahasti vajaamiehisestä FC Hazardista.

Wilmert 19 PTS

Huilivuorossa.

FC Probba 18 PTS

Probba nappasi hienosti kaksi maalin voittoa maanantaina ja kipusi sarjataulukossa kohisten. Nyt joukkue on enää pisteen päässä toisena majailevasta Wilmertistä, jolla tosin on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Aika näyttää, pystyykö Probba nousemaan sarjassa vielä korkeammalle.

Lost Cause 16 PTS

Lost Cause kärsi illan ensimmäisessä ottelussaan niukan 1-0 tappion FC Proballe ja menetti samalla kolmospaikkansa liigassa. Joukkue sai kuitenkin balsamia haavoilleen toisessa ottelussaan, jossa se tykitteli FC Hazardia vastaan tylyt 1-9 lukemat. Lost Cause on ajautumassa rajuun kilpajuoksuun vähintään sarjan kolmospaikasta.

Pöyryn Pantterit 12 PTS

Huilivuorossa.

Menetetyt Lupaukset 10 PTS

Menetetyt Lupaukset kärsi tappion avausottelussaan, mutta toisessa pelissään se onnistui olemaan Canarian Palloa parempi. Joukkue myös nosti sarjasijoitustaan pykälällä tämän voiton ansioista, ja alkaa seuraavana hamuamaan Pöyryn Panttereiden asetelmia.

Canarian Pallo 9 PTS

Canarian Pallon maanantain saldona oli ikävästi kaksi tappiota. Ensin niukat 1-2 lukemat Menetettyjä Lupauksia vastaan ja myöhemmin Taloasemalta kuokkaan 4-1. Etenkin joukkueen maalintekotehokkuudessa ja laukaisutarkkuudessa oli maanantaina vakavia puutteita, sillä huoltorakennuksen takaisella työmaalla seisoneen kaivinkoneen ikkunatkin olivat vakavassa vaarassa.

FC Hazard 1 PTS

Hazard kärsi maanantaina pahasta pelaajapulasta, eikä sillä ollut juuri mahdollisuuksia vastustajiaan vastaan. Joukkue kuitenkin pelasi taktisesti hyvin ja varmasti, mutta muutamaa vaihtopelaajaa se olisi kaivannut kärkeen. Ensi viikolla Hazard saa kuitenkin uuden mahdollisuuden, kun se kohtaa Wilmertin ja Canarian Pallon.

 

Liigan pelaajatilastot löydät linkin takaa http://mahl.fi/index.php?option=com_joomleague&view=statsranking&p=109&order=desc&Itemid=122

OTTELUT DIVARI

URHO - FC Dom 6 - 0

FC Dom - FC Gather 0-6

URHO - FC Gather 2-1

AC KB - Jäntex 2-1

Jäntex - Lähemäki Bar 0-5

Lähemäki Bar - AC KB 3-4

RAPORTTI

URHO 25 PTS

URHO jatkaa vakuttavaa menoaan divarissa. Ensin joukkue kaatoi FC DOMin tennisluvuin 6-0 ja hetken päästä otti hieman niukemman voiton FC Gatherista (2-1). Joukkue on nyt jo ratkaisevan tuntuisella karkumatkalla ja mikään tuskin enää pystyy uhkamaan joukkueen unelmaa divarin mestaruudesta.

Lähemäki BAR 16 PTS

Lähemäki BAR ei saanut vieläkään illan kierrokselta täyttä pistepottia, sillä AC KB oli päätösottelussa sitä parempi niukasti 3-4. Jäntexin joukkue onnistui kuitenkin kaatamaan hienosti 0-5.

FC Gather 16 PTS

Gather nousi maanantaina sarjan kolmospaikalle, tosin pari ottelua Alapihaa enemmän pelanneena. Joukkue on myös tasapisteissä Lähemäki Barin kanssa ja näiden kahden joukkueen välillä tullaankin näkemään varsin kova kilpajuoksu, jossa panoksena on mitä todennäköisimmin divarin kakkospaikka.

FC Alapiha 15 PTS

Huilivuorossa.

AC KB 14 PTS

KB:n maanantai-ilta oli todella onnistunut! Ensin joukkue teki selvää jälkeä Jäntexistä ja heti perään se kellisti Lähemäki Barin luvuin 3-4. Kuuden pisteen ilta kohotti huomattavasti joukkueen asetelmia sarjan keskikastissa ja taistelu sijoituksista käy kiivaana.

FC Aarnikotkat 12 PTS

Huilivuorossa.

Jäntex 5 PTS

Jäntexin ilta toi tällä kertaa mukanaan kaksi tappiota. Joukkue on kahden pisteen etumatkalla FC DOMiin nähden, mutta joukkueet eivät enää kohtaa sarjan päätöskierroksilla, joten ne joutuvat ratkaisemaan keskinäisen paremmuutensa muita joukkueita vastaan.

FC DOM 3 PTS

FC DOM pitää turvallisesti hallussaan sarjan jumbopaikkaa, mutta iskuetäisyyden päässä Jäntexistä. Joukkue varmasti himoitsee divarin avausvoittoaan ja sillä on vielä 4 ottelua aikaa ottaa se. Samalla myös ylempänä keikkuva Jäntex joutuu todella varomaan omaa asemaasa.

 

Divarin pelaajatilastot löytyvät puolestaan täältä http://mahl.fi/index.php?option=com_joomleague&view=statsranking&p=110&order=desc&Itemid=123