RAUTALIIGA HUIPENTUU KESKIVIIKKONA!
Tiistai, 27 Elokuu 2019 05:23

 RL hazard

Rautaliigassa rosterit kapenee ja tunnelma kentällä lämpenee sarjan lähestyessä viimeistä pelipäivää. Maanantaina liigassa nähtiin yllätyksiä kun sarjan häntänä viihtynyt Hazard lopetti kautensa kahteen voittoon! Nähtäväksi jää jatkuuko voittoputki PMT otteluissa?

 

Rautaliigan liigan ja divarin voittajat ratkotaan keskiviikkona 28.8.2019 klo 18 alkaen Hänskissä. Liigassa mestaruudesta taistelua käyvät Taloasema ja Wilmert. Pystyykö Taloasema kotiuttamaan pytyn jälleen itselleen vai kirkastaako Wilmert viime vuoden divarin mestaruuden nyt liigan mestaruudeksi? 

 

Divarin puolella pytyn itselleen varmisteli jo maanantain peleissä URHO yhdeksän pisteen erolla kakkosena ja kolmosena olevaan Lähemäki Bariin ja FC Gatheriin. URHO pääseekiin nautiskelemaan viimeiset ottelut muiden käydessä vielä kovaa kamppailua lopullisista sijoista.

 

Viime raporttiin oli lipsahtanut tuloksiin virhe Pöyryn Panttereiden ja Menetettyjen lupausten välisessä ottelussa. Tulokset ja raportti on nyt korjattu. Pahoittelemme.

 

JALKAPALLON PMT 13.-14.9.2019!

Jalkapallon PMT pelataan 13.-14.9. Urpolassa ja Hänskissä. Rautaliigan joukkueille paikka PMT turnauksessa kuuluu osallistumismaksuun. Joukkueiden tuleekin varmistaa oma paikkansa PMT turnauksessa viimeistään perjantaina 30.8.2019 mennessä. Mukaan voi ilmoittautua myös työ- tai kaveriporukalla, jolloin maksu on 100€.

 

Perjantai-iltana pelataan lohko-ottelut Hänskissä ja Urpolassa. Lohkojen parhaat jatkavat pelejä kohti finaalia lauantaina Hänskissä. Ilta huipentuu kesäkauden päätös bileisiin Bar DOM:ssa. Lue lisää Jalkapallon PMT TÄÄLTÄ!

 

ILMOITA JOUKKUEESI MUKAAN TALVIFUTIKSEEN!

Talvifutissarjan pelit alkavat lokakuussa ja päättyvät maaliskuussa. Tietoa talvifutiksesta ja muista talvisarjoista, sekä ilmoittautumislomakkeet TÄÄLTÄ!

 

ILMOITTAUDU MUKAAN JALKAPALLON MANAGERSARJAAN!

Jalkapallon managersarja pelataan syys-lokakuussa 2019. Pelit pelataan koko kentällä, joten hyvä mahdollisuus lähteä mukaan kokeilemaan "ison kentän" otteluita. Sarjaan ilmoittaudutaan yksittäisenä pelaajana. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!

 

OTTELUT LIIGA

 

Lost Cause - Pöyryn Pantteri 4-2

Lost Cause - Menetetyt Lupaukset 4 -10

Pöyryn Pantterit - FC Hazard 0-4

Wilmert - Menetetyt Lupaukset 4-0

FC Probba - FC Hazard 0-2

Wilmert - FC Probba 3-0

 

RAPORTTI 

Taloasema 30 pts

Huilasi..

 

Wilmert 28 PTS

Wilmert tarvitsi illalta kaikki mahdolliset pisteet pitääkseen Taloaseman lähellä. Joukkue pelasi illan pelit Menetettyjä Lupauksia ja Probbaa vastaan. Kummallekkaan ei armoa annettu. Wilmert nappasi molemmista peleistä täydet pinnat ja maalivahti nollapelit.

 

Lost Cause 19 PTS

Lost Causen ilta alkoi Pöyryn Panttereita vastaan. Molemmilla joukkueilla rosterit olivat yhtä kapoiset, eikä vaihtoja tarvinnut pelissä tehdä. Ensimmäinen puoliaika painettiin menemään tasaisissa lukemissa 2-2 ja toisella puoliskolla Lost Cause onnistui painamaan pari häkkiä lisää, ottaen Panttereista 4-2 voiton. Toisessa ottelussa Menetettyjä Lupauksia vastaan jalka alkoi jo painaa. Jälleen ensimmäinen puolisko mentiin tasalukemissa, mutta toisella puoliskolla Lost Cause hyytyi täysin ja Menetetyt taiteili ottelusta 4-10 voiton.

 

Menetetyt Lupaukset 19 PTS

Menetettyjen osalta pelit loppuivat maanantaina. Joukkue tuli mukaan vasta tasonmittausotteluiden jälkeen ja halusikin päättäväisin mielin mukaan liigaan. Alku oli joukkueelle vähän kankeaa, mutta loppua kohden alkoi peli sujumaan paremmin. Maanantai-iltana menetetyt kohtasivat Hänskissä Lost Causen ja Wilmertin. Ensimmäinen peli Lost Causea vastaan sujui voitokkasti Menetettujen musrkatessa Lost lukemin 4-10. Toisessa ottelussa Wilmertiä vastaan joukkue pelasi hyvää ja kovaa peliä, mutta ei pystynyt nappaamaan Wilmertistä voittoa.

 

FC Probba 18 PTS

Probba oli saapunut illan otteluihin mukanaan runsaslukuinen kannustusjoukko. Edellisvuosien tapaan faneista ei vielä ääntä lähtenyt ja kannustushuudot jäi vaisuksi. Runsaslukuisesta yleisöstä ja hyvästä pelistä huolimatta ei Probba pystynyt kaatamaan Hazardia ja Wilmerttiä. Katsotaan nähdäänkö keskiviikkona voitokkaan pelit ja hurjaa kannustusta. Huhun mukaan ainakin katsomo on loppuunmyyty Poban pelien aikana. 

 

Canarian Pallo 15 PTS

Huilissa..

 

Pöyryn Pantterit 12 PTS

Pantterien vaihtopenkki loisti tuttuuntapaan tyhjyyttä. Joukkue aloittaa kauden aina mallikkaasti ja loppua kohden joukkue kuihtuu kasaa. Illan peleissä olisi ollut tarjolla parikin voittoa, mutta Pantterit hyytyi jo ensimmäiseen otteluun. Ensimmäisen pelin Pantterit hävisi 4-2 Lost Causelle ja toisessa ottelussa Hazard nöyryytti Panttereita 0-4.

 

FC Hazard 7 PTS

Hazard on pelannut koko liigan ilman voiton voittoa, joten viimeisenä peli-iltana voitot oli viimeistään kaivettava. Ja näin Hazard myös teki. Ensimmäisessä pelissä kaatui Pantterit 0-4 ja toisessa pelissä Probba 0-2. Hazardin maalilla pelannut Toni Hokkanen piti hienosti oman maalin puhtaana ja pelasi kaksi näyttävää nollapeliä.

 

Liigan tilastot löydät täältä.

 

OTTELUT DIVARI

 

FC Alapiha - URHO 1-4

FC Alapiha - Jäntex 0-1 

Jäntex - URHO 1-7

Aarnikotkat - FC DOM 3-0

Lähemäki Bar - FC DOM 5-1

Aarnikotkat -Lähemäki Bar 0-3

 

RAPORTTI

URHO 31 PTS

Urho tarvitsi illalta kaksi voittoa ottaakseen tarpeeksi etumatkaa muihin joukkueisiin ja varmistaakseen divarin mestaruuden. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Alapiha, josta Urho taisteli 1-4 voiton. Toiseen peliin vastaa tuli Jäntex, eikä Jäntexistäkään löytynyt haastajaa hidastaa Urhon matkaa kohti mestaruutta. Jäntex kaatui lukemin 1-7 ja Urho pääsee kevyellä mielellä rautaliigan viimeisiin otteluihin.

 

Lähemäki BAR 22 PTS

Lähemäki Bar pystyi pelaamaan itsensä mukaan vielä taisteluun kakkos sijasta. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli FC DOM. Lähemäki onnistui pelamaan hyvää peliä ja nappaamaan voiton Domista 5-1. Toisessa ottelussa vastassa oli Aarnikotkat ja ottelu oli selkeästi haastavampi. Lopulta Lähemäki onistui nujertamaan myös Aarnikotkat lukemin 0-3.

 

FC Gather 22 PTS

Huilasi..

 

FC Alapiha 19 PTS

Alapihan rosteri oli myös kapoisa, joten peliaikaa kentällä oli tarjolla runsaasti. Ensimmäisenä vastassa oli Urho jolla puolestaan tuoretta jalkaparia löytyi useampi kappale vaihdosta. Alapiha aloitti pelin lupaavasti siirtymällä 1-0 johtoon heti kolmannella peliminuutilla, mutta siihen se sitten jäikin. Urho paineli jo ekalla puoliskolla 1-3 johtoon. Toisella puoliskolla Alapiha kuitenkin ryhdistäytyi ja sai pidettyä Urhon hieman paremmin kurissa ja loppulukemiksi kirjattiin 1-4. Toinen ottelu Jäntexiä vastaan oli myös tiukka. Alapiha kärsi ottelusta 0-1 tappion.

 

FC Aarnikotkat 18 PTS

Aarnikotkien iltaan kuului voitto ja tappio. Ensimmäinen peli Domia vastaan sujui mallikkaasti ja Aarnikotkat kaivoivat itselleen 3-0 voiton. Toinen peli Lähemäkeä vastaan olikin paljon tiukempi. Ottelua pelattiin viimeiselle peliminuuteille asti lukemissa 0-1, mutta viimeisellä minuutilla Lähemäelle myönnetty rankkari vei lukemat 0-2. Aarnikotkat eivät enää peli-intoa viimeiselle minuutille löytänyt ja Lähemäki vei lopulta pelin lukemin 0-3.

 

AC KB 18 PTS

Huilissa..

 

Jäntex 8 PTS

Jäntexin kausi päättyi voittoon ja tappioon. Ensimmäinen ottelu Alapihaa vastaan oli todella tasainen ja ottelussa nähtiin vain yksi maali. Jäntexin Valtteri Pulkka onnistui maalillaan nappaamaan Jäntexille 3 pinnaa pelistä. Toinen ottelu Urhoa vastaan ei yhtä tasaisena pysynyt ja Jäntex sai seurata Urhon maali hurvittelua ottelun päättyessä Urhon voittoon 1-7.

 

FC DOM 3 PTS

Dom on sarjan ajan viihtynyt divarin hännillä ja joukkue on voinutkin keskittyä pelailemaan ilman paineita ja huvin vuoksi. Keräilypelaajista koostunut joukkue on jaksanut pitää koko kauden ajan hyvää joukkuehenkeä ja ottanut hienosti mukaan uudetkin pelaajat. Vaihtopenkilläkin on riittänyt hyvin porukkaa. Siitä huolimatta ei joukkue vielä voiton makuun päässyt divarin viimeisissäkään peleissä vaan kärsi maanatai-iltana kaksi tappiota Lähemäki Barille ja Aarnikotkille.

 

Divarin pelaajatilastot löytyvät täältä.