TASONMITTAUSOTTELUT KOVASSA VAUHDISSA!
Lauantai, 05 Lokakuu 2019 00:00

SB hasaba

A-lohkossa keskiviikkona jokaisella joukkueella oli vain yksi peli. Pelit olivat tasaista vääntöä ja jännitystä viime sekunneille asti. FC Hazard nappasi team A-H-M-A:sta voiton ja asteli A-lohkon kärkisijalle.

Perjantaina Rantakeitaalle laskeutui syvä hiljaisuus kun C-lohkon joukkueet astelivat jo toistamiseen kentälle. Pelien tasaisuudesta huolimatta eivät joukkueet turhaa mölyä salissa pitänyt vaan ottelut pelattiin tarkasti keskittyen loppuun asti.

5 02.10.2019 20:00 h  Team A-H-M-A  -  FC Hazard 2 4 - 5
  5 02.10.2019 20:40 h XAMK  -  DOM 3 - 2
  5 02.10.2019 21:20 h MPU  - Bollklubben 4 - 5 (SO)
  6 04.10.2019 18:00 h Tulikuuma -  FC Hazard 6 - 5 (SO)
  6 04.10.2019 18:40 h HaSaba - Tulikuuma 5 - 3
  6 04.10.2019 19:20 h FC Hazard -  SC Kullan Kaivajat 2 - 7
  6 04.10.2019 20:00 h  SC Viivelähtö - HaSaba 3 - 2 (SO)
  6 04.10.2019 20:40 h SC Kullan Kaivajat - Team X 3 - 1
  6 04.10.2019 21:20 h Team X - SC Viivelähtö 0 - 4

RAPORTTI A-LOHKO

FC Hazard 9PTS

FC Hazard kohtasi iltansa ainoassa pelissä team A-H-M-A:n. Pelin alku minuuteilla vastustaja pääsi siirtymään ensin johtoon. Hazardin kivenkova hyökkäys oli kuitenkin kokoajan valppaana ja onnistui tasoittamaan sekä nousemaan hetkelliseen johtoon. Pian A-H-M-A polkaisi jälleen maalipaikoille ja pisteli sisään. Toiseen erään siirtyessä Hazard oli ehtinyt tehdä jo viisi maalia. Toisessa erässä ei Hazardilta maaleja nähty mutta se riitti juuri ja juuri nappaamaan voiton.

Team A-H-M-A 6PTS

Team A-H-M-A:n peli FC Hazardia vastaan lähti toiveikkaissa merkeissä heti erän alussa siirtyessä johtoon. Nopeasti tilanne kuitenkin muuttui ja vastustajan maalihanat aukesivat. Ensimmäiseen erään A-H-M-A onnistui kolmessa maalissa ja vastustaja viidessä. Toisessa erässä vauhti kasvoi ja niiden myötä myös tunteet lisääntyi. Kovista yrityksistä huolimatta A-H-M-A jäi maalin päähän vastustajastaan summerin soidessa.

Bollklubben 5PTS

Bollklubbenin rosteri illan peliin oli suuri verrattuna vastustajaansa MPU:hun, jolla vaihtopelaajia oli vain yksi. Ensimmäinen erä meni tunnusteluun ja maaleissa paikoista huolimatta onnistuttiin kahdesti. Toisessa erässä vastustaja ehti karata jo 4-2 johtoon. Erän lopussa Bollkulbben lisäsi vaihdetta silmään ja tasoitti erän viime minuuteilla lukemat 4-4. Rankkareissa Joose Peltola laittoi verkot heilumaan ja toi joukkueelleen voiton.

Xamk 5PTS

Xamk kohtasi kentällä DOM:n. Vastustajan ottama jäähy antoi mahdollisuuden siirtyä 1-0 johtoon. Hetkellisen johtoaseman jälkeen vastustaja tasoitti pelin. Kauaa ei lukemat ehtineet tasan olla, kun Keijo Karvinen (2+0) laittoi Pekka Pulkkisen (0+2) syötöstä sisään. Viime sekunneilla DOM pääsi vielä kaventamaan mutta kello soi ja Xamk nappasi täydet pisteet.

MPU 2PTS

MPU tuli illan peleihin tutusti vähäisten pelaajien voimin. Peli Bollkulubbenia vastaan alkoi vastustajan siirtyessä johtoon. Nopeasti MPU tuli kuitenkin tasoihin. Toiseen erään lähdettiin Bollklubbenin maalin johtoasemasta. MPU lisäsi toisessa erässä vettä myllyyn ja karkasi kahdella maalilla johtoon. Erän loppuun peli meni kuitenkin sekaisin ja Bollklubben rokotti tulemalla tasoihin. Rankkareissa vastustaja oli parempi ja vei pisteet.

DOM 0PTS

Dom ei vielä tämänkään illan peleissä päässyt avaamaan pelitiliään vaikka yritys oli kova. Peli Xamk:a vastaan alkoi tasaisissa merkeissä. Vastustajan siirtyessä johtoon kuittasi Dom:n Juho Laurikainen (2+0) tilanteen tasan. Pelissä vastustaja onnistui vielä kahdesti maalinteossa ja peli näytti päättyvän jo 1-3 lukemiin. Toisen erän viime sekunneilla Dom kuitenkin onnistui kaventamaan tilannetta 2-3. Dom:n harmiksi pelikellosta loppui aika ja peli oli selvä.

RAPORTTI C-LOHKO

HaSaba 10 PTS

HaSaban ensimmäisen kierroksen alkukankeus alkoi olla selätetty ja joukkueen pelissä näkyi taidokasta otetta. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Tulikuuma suht helposti lukemin 5-3. Toisessa ottelussa vastassa oli Viivelähtö ja peli oli huomattavasti tasaisempi. Lopulta niin tasainen, että voittaja ratkaistiin rankeilla. Rankkareilla päästiinkiin näkemään erilaisia suorituksia jopa 7. kierroksen edestä, kunnes lopulta saatiin ottelulle voittaja. Hasaban harmiksi Viivelähtö nappasi voiton itselleen. Illan aikana saadut 4 pistettä riitti kuitenkin viemään Hasaban tässä vaiheessa C-lohkon kärkeen.

SC Viivelähtö 8 PTS

Viivelähtö onnistui kairaamaan itselleen illan otteluista kaksi voittoa. Ensimmäisessä ottelussa Hasabaa vastaan voittaja ratkottiin rankeilla. Tässä Viivelähtö oli hitusen parempi ja sai itselleen 2 pistettä. Toinen ottelu Team X vastaan alkoi myös tasaisissa merkeissä, eikä ensimmäisessä erässä nähty maalin maalia. Toisessa erässä Viivelähtö onnistui kuitenkin väsyttämään X:n ja paineli neljällä maalilla voittoon.

Tulikuuma 8 PTS

Tulikuuma oli perjantai-illan peleissä hyvin unelias. Syötöillä oli vaikeutta löytää omille ja hyökkäyksiin lähtö oli tahmeaa. Ensimmäisessä ottelussa Hazardia vastaan Tulikuuma sai kuitenkin uneliaisuudesta huolimatta taisteltua itselleen rankkareilla voiton. Toisessa ottelussa Hasabaa vastaan peli takkusi entisestään, eikä ottelun voittajasta ollut hetkeekään epäselvyyttä, pisteet Hasaballe.

SC Kullan Kaivajat 6 PTS

Kullan Kaivajat oli lähtenyt illan peleihin rennolla mielellä ja hyvällä huumorilla. Pitkään yhdessä pelanutta kaveriporukkaa ei paljon perjantain pelit stressannut ja rento meininki tuotti toivottua tulosta. Ekassa ottelussa Hazard kaatui lukemin 2-7. Toisessa ottelussa Team X joutui vuorostaan antamaan Kullan Kaivajille periksi lukemin 3-1.

FC Hazard 4 PTS

Hazard pelasi perjantai-illan otteluissa kaksi hyvää peliä, mutta tällä kertaa se ei riittänyt tuomaan pisteitä. Ekassa ottelussa Tulikuuma pääsi jo kahdella maalilla karkuun, mutta Hazard onnistui tulemaan tasoihin vielä ekassa erässä. Toisessa erässä tasaisuus jatkui ja lopulta ottelu päättyi varsinaisen peliajan jälkeen lukemiin 5-5. Jälleen voittaja ratkottiin rankkareilla, joissa Tulikuuma oli napsun verran parempi. Toisessa ottelussa Kullan Kaivajia vastaan Hazardilla ei paljon mahdollisuuksia ollut ja voitto matkasi kaverille.

Team X 0 PTS

Team X:llä ei ollut paras mahdollinen pelipäivä. Illan otteluissa vastassa oli kaksi kovaa joukkuetta Kullan Kaivajat ja Viivelähtö. Joukkue ei saanut peliä millään käyntiin kummassakaan ottelussa ja X tyytyi seuraamaan sivusta vastustajien pallon pyöritystä. X:n onneksi edes maalivahti Harto Huikko oli hereillä ja kannatteli joukkuetta molemmissa otteluissa ja onnistui pitämään pelin lukemat maltillisena. Pisteitä ei tänääkään X:lle herunut molempien otteluiden päättyessä tappioon.