DOM NAPPASI SARJATAULUKON KÄRKIPAIKAN VAHVALLA ESITYKSELLÄ!
Torstai, 12 Joulukuu 2019 10:56

SBM talvi2019

Keskiviikon Manager pelit tarjosivat katsojille hyvinkin häkeltäviä ja vauhdikkaita hetkiä. DOM nappasi itselleen rankkareilla voiton huiman nousun jälkeen Cafe keitaasta. Metatavu myllytti sOHVA:n joukkuetta ja lisäsi numeroita tauluun tasaiseen tahtiin. SOHVA:n osalta nämä olivat viimeiset pelit samalla kokoonpanolla ennen täydennys draftia. Muilla joukkueilla vielä yksi peli edessä tammikuun 8. päivä. Keskiviikkona 15.1.2020 sarjaa jatketaan pienin joukkuemuutoksin, tule seuraamaan miten peli kulkee! Tältä vuodelta Manager salibandya pelattiin viimeisen kerran eilen ja joululoman ajaksi levähdetään. Hyvää joulun odotusta!

SALIBANDYN MANAGERSARJAN TÄYDENNYS ILMOITTAUTUMINEN ON ALKANUT!

Mikäli säbämanagerin ilmoittautuminen meni aiemmin syksyllä ohi, niin nyt on hyvä hetki ilmoittautua mukaan sarjaan! Täydennys draftissa mukaan otetaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta pelaajaa. Sarjaan ilmoittaudutaan mukaan yksittäisenä pelaajana ja mangerit draftaavat pelaajat omiin joukkueisiinsa sarjan kun sarjan ensimmäinen kierron on pelattu. Täydennys draftissa mukaan tulleet pelaajat pääsevät pelaamaan runkosarjan toisen kierroksen ottelut sekä playoffit.

Osallistumismaksu 25 €. Ilmoitatutua voi mukaan vain kenttäpelaajaksi. Ilmoittautumiset TÄSTÄ!

4 7 11.12.2019 20:00 h   DOM  -  Cafe Keidas   9 - 8 (SO)
4 8 11.12.2019 21:00 h   Metatavu  -  SOHVA   9 - 4

DOM VS CAFE KEIDAS 9-8(SO)

Viimeiset pelit tältä vuodelta pääsivät aloittamaan DOM ja Cafe Keidas. Peli lähti vauhdilla käyntiin, kun Cafe keitaan vielä lämmitellessä DOM iski pallon verkkoon siirtyen 1-0 johtoon. Cafe Keitaan jäähy mahdollisti joukkueelle tehokkaan alivoimapelin, josta Jere Uusitalo laittoi lukemat tasan. Tasatilanteen jälkeen DOM:n alueelle oli vaikea päästä mutta Cafe Keitaan Pasi Rikkonen laittoi napakan tykin maaliin. Erän lopussa Cafe Keidas lisäsi johtoasemaa vielä Mika Paajasen osumalla.

Toiseen erään Cafe Keitaan mylly jatkoi pyörimistään. Heti toisen erän alussa Mika Paajanen laittoi jälleen verkot heilumaan ja lukemat oli taululla 1-4. Pian myös DOM alkoi löytää maalipaikkoja ja onnistui kaventamaan 2-4 Teemu Valtosen napakalla vedolla. Pian kavennuksen jälkeen pallo pyöri tehokkaasti DOM:n päädyssä ja Cafe keidas onnistui siirtymään 2-5 tilanteeseen. DOM:n kaventaessa toistamiseen Cafe Keidas nappasi etumatkaa lisää.

Kolmanteen erään siirtyessä Cafe Keidas otti vahvan alun ja Joel Lankinen lisäsi joukkueen etumatkaa jo 4 maaliin. Lankisen osuman jälkeen Paajanen hamusi hattutemppua ja onnistuikin vielä kertaalleen murtamaan DOM:n puolustuksen. Cafe Keitaan varmuus voitosta oli kasvanut maali maalilta ja erän loppuun annettiin vastustajalle löysää. DOM oli löytänyt koko pelin hukassa ollee yhteispelin ja syöttelykuvion. DOM kipusi nopeasti ja varmasti tasoihin Miika Kokkosen ja Jere Liikasen osumilla, sekä Ville Kaarnan hattutempulla. Cafe Keitaan heikko loppu mahdollisti DOM:lle rankkarit, josta se nappasi itselleen pisteet.

Tuomarin kommentti DOM:n nousuun "ei huono!"

METATAVU VS SOHVA 9-4

Metatavu aloitti pelin SOHVAa vastaan räväkästi, siirtyen ensimmäisen 10 minuutin aikana 3-0 johtoon. Metatavun ensimmäiset kolme maalia taituroivat Esa Huuhko, Jouko Sormunen ja Mika Kokkonen. SOHVA:n peli oli suurimman osan ensimmäisestä erästä aivan sekaisin, eikä ensimmäisessä erässä päästy montaa kertaa vastustajan alueelle. SOHVA onnistui ensimmäisessä erässä kokoomaan pelinsä hetkellisesti kaventaen tilanteen 3-1.

Toinen erä lähti ensimmäisen tavoin vauhdilla liikkeelle ja Metatavu onnistui jo heti siirtymään 4-1 johtoon. Muutama minuutti maalin jälkeen Metatavun Joonas Kauppinen onnistui siirtämään joukkueen vielä maalilla karkumatkalle ja SOHVA:n tilanne alkoi näyttää huolestuttavalta. SOHVA:n ottaessa jäähyn Metatavu yritti kovalla työllä saada lisää maaleja. SOHVA:n alivoimapelaaminen kuitenkin piti, eikä maalin asti onnistuttu palloa saamaan. Jäähyn jälkeen peli taas repesi, kun Metatavu kiiri jo 8-1 tilanteeseen. SOHVA:n peli heräsi toisen erän loppuun ja paikkoja alkoi löytyä. Olli Matilainen onnistui viimeistelemään toiseen erään kerran kaventaen 8-2.

Toisen erän alkuun Metatavu otti jäähyn, joka mahdollisti SOHVA:lle kavennusta. Metatavu pelasi koko jäähyn ajan loistavaa peliä, eikä SOHVA päässyt kertaakaan yli puolen kentän. Jäähyn jälkeen SOHVA:lle aukesi muutama paikka, joista yksi hyödynnettiin. Metatavu löysi myös tiensä maalille ja viimeisteli pelinsä yhdeksännen maalin. Metatavun kaksi jäähyä tarjosivat SOHVA:lle vielä paikkoja, joista Juho Laurikainen laittoi kerran pallon verkkoon. Ottelu taputeltiin Metatavun 9-4 voittoon.