SALIBANDYN MANAGERSARJASSA MAALIRIKKAAT PELIT!
Torstai, 06 Helmikuu 2020 10:01

SBM talvi2019

Managersarjan pelit saivat jälleen jatkoa pienen tauon jälkeen. Jos viime kierros oli todella tasainen ja voittajat ratkottii rankkareilla, oli tämä kierros kaukana siitä. Mikkelin Tilitoimisto ja Cafe Keidas pelasivat molemmat vahvat pelit ja saivat vastustajansa kaatumaan murskalukemin.

Seuraavat managersarjan pelit pelataan ke 12.2.2020 klo 20 alkaen Rantakeitaalla.

7 13 05.02.2020 20:00 h Mikkelin Tilitoimisto  -  DOM 8 - 2
7 14 05.02.2020 21:00 h SOHVA  -  Cafe Keidas 4 - 10

Mikkelin Tilitoimisto vs DOM 8-2

Mikkelin Tilitoimiston ja DOM:n välisessä ottelussa ei ollut hetkeäkään epäselvyyksiä kumpi joukkue otti ja kummasta niskalenkkiä. Vaikka Tilitoimisto pääsi hyvin pyrittämään peliä, meni avausmaalin tekoon miltein 9 minuuttia ennen kun Markus Häkkinen pääsi tälläämään verkot tötterölle. Tilitoimiston pyörityksestä huolimatta DOM puolusti napakasti ja seuraava maali nähtiin vasta erän lopulla, jälleen Markuksen toimesta. DOM pääsi vielä yllättämään vastustajan ennen erätaukoa ja kavensi lukemia 2-1 Teemu Valtosen toimesta.

Toisessa erässä DOM:lle sattui lopullinen sulaaminen, eikä joukkue saanut kentällä enää mitään kunnollista aikaiseksi. Tilitoimisto lähti kasvattamaan johtoaan hiljalleen mutta varmasti. Toisen erän jälkeen lukemat olivatkin jo 5-1. Kolmannessa erässä ei mitään mullistavaa nähty kummankaan pelissä ja lopulta Tilitoimisto nappasi ottelusta 8-2 voiton.

SOHVA vs Cafe Keidas 4-10

SOHVA oli DOM:n tapaan erän alussa hieman vastustajansa jaloissa. Ensimmäinen Cafe Keitaan osuma nähtiin jo ensimmäisellä minuutilla Managerin näyttäessä mallia. Joukkue seurasi malliesimerkkiä ja pian peli oli jo 0-2. Kalle Savolainen pääsi vielä korottamaan johtoasemaa osuttuaan rankkarista SOHVA:n maaliin. Pelin painopiste pysyi loppuerän ajan SOHVA:n päädyssä ja erätauolle siirtyessä taulun lukemat olivat karut 0-7.

Toisessa erässä SOHVA:n peli näytti jo hieman merkkejä parempaan suuntaan. Cafe keidas onnistui kuitenkin karkaamaan jo 0-8 johtoon. SOHVA onnistui vihdoin kauan kaivatussa kavennusosumassa Juho Laurikaisen johdolla, jonka jälkeen Olli Matilainen kävi vielä heiluttamassa toisen kerran Cafe Keitaan verkkoja.

Viimeiseen erään Cafe Keitaan jalka oli jo nostettu kaasulta pois ja SOHVA pääsi yrittämään ylivoimaa, siinä kuitenkaan onnistumatta. Pallo pyöri puolustuspäässä, kun Cafe Keitaan hyökkäys ei päästänyt SOHVA:n pelaajia maalille asti. Cafe Keitaan jäähyn jälkeen Pasi Rikkonen ja Akseli Mast kävivät vielä tälläämässä taululle lukemat 2-10. SOHVA pelasi urheasti loppuun asti ja onnistui ensin ylivoimalla kaventamaan ja hetkeä myöhemmin Jere Kupiainen teki illan viimeisen maalin Juho Laurikaisen esityöstä.