KIEKON RUNKOSARJA KÄÄNTYY LOPPUSUORALLE
Torstai, 13 Helmikuu 2020 00:00

JK karla

Jääkiekon runkosarjaa on jäljellä kuukauden päivät ja otteluita on pelaamatta joukkueista riippuen 2 - 4 peliä. Taistelut viimeisistä playoff paikoista kiihtyy!

2-DIVARI

19  Kilpahalli  11.02.2020  21:00 h    Pitkäjärven Ponnistus -  HC Dynamite   2 - 2
20 Kilpahalli 11.02.2020 22:00 h   TOP 10  -  Virve   4 - 4

Maanantai 4.2.2020

LIIGA

Pieksämäki Players - HC Karla 2 - 4 (1-1, 1-3)

Maanantain avusottelussa reissujoukkue Pieksämäki Players sai vastaansa HC Karlan. Ottelu oli koko kahden erän ajan varsin rikkonainen ja siinä nähtiinkin harvinaiseen tapaan enemmän rangaistuksia kuin maaleja. Tasaisen ensimmäisen erän jälkeen Karla onnistui kuitenkin nousemaan niskan päälle ja sai tehtyä 3 maalia. Playersin onnistuttua vielä kertaalleen korjasi Karla voiton lukemin 2-4.

LIIGA

PIEKSÄMÄKI PLAYERS - BAR DOM 4 - 7 (2-4, 2-3)

Hetken kuluttua Players jatkoi maanantai-illan urakkaansa Bar DOMia vastaan. Dom sai otteluun lentävän lähdön ja siirtyi johtoon jo alkuminuuteilla. Koko peli kulkikin hyvin pitkälti Domin komennossa, eikä Players päässyt tasoihin missään vaiheessa. Dom korjasi lopulta voiton lukemin 4-7, tehokkaimpina pelaajinaan Petri Lehtonen ja Antti Laakso, jotka molemmat naputtelivat tehot 2+4.

Tiistai 4.2.2020

2-DIVARI

PITKÄJÄRVEN PONNISTUS - HC DYNAMITE 2 - 2 (2-0, 0-2)

Tiistain avannut PiPon ja HCD:n kohtaaminen oli tasaista vääntöä koko ottelun ajan. Pelin erikoisuutena lieneen neljästä tehdystä maalista peräti kolme syntyi alivoimalla. Ensimmäiseen erään PiPo sai hyvän startin ja siirtyikin neljän minuutin jälkeen johtoon Mikko Sihvosen toimesta. Hetki eteenpäin ja Ville Hänninen lisäsi johdon kahteen maaliin. Toisen erän alkupuolella HCD:n Niko Mustakallio onnistui kaventaa pelin ja vajaa viisi minuuttia ennen loppua Iiro Peuha löi lukemat tasoihin. Ottelun lopussa molemmilla oli hyvät paikat voittoon. Ensin HCD epäonnistuu läpiajosta vain 15 sekuntia ennen loppua ja siitä seuranneesta vastahyökkäyksestä PiPon hyökkäys pysähtyi tolppaan.

2-DIVARI

TOP 10 - VIRVE 4 - 4 (2-1, 2-3)

TOP ja Virve tahkosivat tasavauhtisesti ilman maaleja lähes koko ensimmäisen erän. Puolitoista minuuttia ennen juomataukoa Ilari Hämäläinen (2+0) onnistui siirtämään Virven johtoon. 40 sekunttia myöhemmin lukemat olivat jo 2-1 TOP:lle kun illan hahmo Saku Tuhkalainen (3+1) onnistui kahdesti maalinteossa. Toisen erän alku oli Virven, sillä joukkue iski kolme maalia viidessä minuutissa siirtyen kahden maalin johtoon. TOP 10 kampesi kuitenkin väkisin peliin mukaan onnistuen kahdesti erän puolivälin jälkeen. Näin pisteet jaettiin tässäkin pelissä.

Torstai 6.2.2020

1-DIVARI

MIKKELIN GOLF HT - ESE CXX 4 - 7 (3-3, 1-4)

Golf HT:n ja ESE:n kohtaamisessa kotijoukkue aloitti terävästi ja siirtyi kolmen minuutin jälkeen jo 2-0 johtoon. Muutamaa minuuttia myöhemmin lukemat olivat jo tasan, kun ESE onnistui kahdesti maalinteossa kuuden sekunnin sisällä. Erän lopulla molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen ja tauolle mentiin tasatuloksessa. Toisen erän ensimmäisellä minuutilla molemmat joukkueet onnistuivat taas kertaalleen. Tämän jälkeen maalinteossa onnistui vaan ESE, joka onnistui vielä kolmesti maalinteossa toisessa erässä. ESE:n syömähammas tänään oli troikka Jarmo Tolvanen (3+2) - Jouni Turunen (2+2) - Aki Lahtinen (0+3). Golf HT:n Teemu Nieminen onnistui maalinteossa kolmesti.

1-DIVARI

HEARTS - SAHARA 1 - 9 (0-1, 1-8)

Illan toisesta ottelusta muodostui kamppailu Hearts- vahti Jan Lampisen (38/47 torjuntaa) ja Saharan välillä. Ensimmäisessä erässä Lampinen ehti kiekon eteen peräti 23 kertaa ja ainoastaan Sahara- ikoni Jere Helmola onnistui maalinteossa kertaalleen. Toisessa erässä Saharan löi lisää vettä kiukaalle ja Hearts tippui lopullisesti kyydistä. Saharalta kuusi pelaajaa saalisti vähintään kolme tehopistettä.