MAHLIN KESÄ 2020 TÄYNNÄ TOIMINTAA! ILMOITTAUDU MUKAAN!
Tiistai, 10 Maaliskuu 2020 07:49

 kesä2020banneri

 

Toukokuussa starttaa MAHL:n 13. kausi kesälajien parissa! Kesän joukkuelajeina pelataan Salibandyn kesäsarja, Jalkapallon Rautaliiga sekä Beach Volley. Yksilölajeissa jatkoa saa viime kesänä alkanut Tennis! PMT Festival siirtyy pelattavaksi loppukesällä tai alkusyksynä!

 

HUOM! Kaikkiin sarjamuotoisiin toimintoihin edellytetään osallistuvilta pelaajilta MAHL:n henkilökohtainen rekisteröintimaksu 28e (pl. Tennis ja Beach Volley). Rekkarimaksua ei tarvitse suorittaa turnauksiin osallistuvien pelaajien, rekkarimaksu sisältyy turnausmaksuun turnauksen ajan.

 


SALIBANDYN KESÄSARJA | 800€

Salibandyn kesäsarja starttaa kesäkuussa juhannuksen jälkeen. Mukaan mahtuu 8 joukkuetta. Sarja pelataan kaksinkertaisena runkosarjana, sekä playoff ottelut. Jokaiselle joukkueelle kertyy 16 ottelua kauden aikana. Pelit pelataan pääasiassa keskiviikkoiltaisin Rantakeitaalla.Pelaajarajoitteet:

Lisenssipelaajat sallittuja sarjatasosta riippumatta. Joukkueessa voi olla rajaton määrä lisenssipelaajia, mutta pelikohtaisesti maksimissaan kolme (3). Maalivahteja EI LASKETA lisenssipelaajiksi. Lisenssipelaajiksi lasketaan kaikki kaudella 2019-2020 salibandyliiton alaisia sarjoja pelanneet pelaajat pl. naiset, B-juoniori-ikäiset, sekä yli 40-vuotiaat.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!

Ilmoittautuminen sarjaan päättyyn 7.6.2020!

 


JALKAPALLON RAUTALIIGA | 950€

Jalkapallon Rautaliiga käynnistyy kesäkuussa juhannuksen jälkeen. Mukaan tavoitellaan 18 joukkuetta. Sarja alkaa kahdessa lohkossa tasonmittausotteluilla, jonka jälkeen pelataan kaksinkertainen runkosarja liigaa ja divaria. Joukkueille kertyy kauden aikana yhteensä 24 ottelua. Pelit pelataan maanantai- ja tiistai-iltaisin Hänskissä aina elokuun loppuun.

 

Kaikilla rautaliigan joukkueilla on osallistumisoikeus syksyllä 2020 järjestettävään jalkapallon PMT turnaukseen!

 

 


Pelaajarajoitteet:

Sarja pelataan täysin harrastepelaajien voimin, ilman kilpasarjapelaajia. Sarjassa ennen 1.1.1980 syntyneet lisenssipelaajat, sekä B-juniori ikäiset ja sitä nuoremmat pelaajat ovat edustusoikeutettuja.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!

Ilmoittautuminen sarjaan päättyy 7.6.2020!

 

 

BEACH VOLLEY | 50€

Viime kesänä paluun tehnyt beach volley -sarja pelataan Urpolan beachalueella. Sarja starttaa kesäkuussa juhannuksen jälkeen ja huipentuu elokuussa yksittäinen finaalipäivä. MAHL varaa torstai-illoille kentiltä vuorot ja tekee otteluohjelman, mutta joukkueet keskenään toimitsevat pelit. Erillisenä finaalipäivänä MAHL hoitaa tuomari- ja toimitsijatehtävät.

 

Pelit pelataan 3vs3 tai 4vs4. Pelin kesto on 3 erää (á 21 pts, tai 2 pisteen ero), lopputulos voi olla 3-0 tai 2-1. Sarjasysteemi ja säännöt tarkentuu kun ilmoittautuminen sarjaan on päättynyt.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!

Ilmoittautuminen sarjaan päättyy 7.6.2020!

 


TENNIS | 15€

Kesällä 2019 alkunsa saanut tennis sarja jatkuu jälleen kesällä 2020. On aika valita TENNISKURKO vuosimallia 2020! Sarja alkaa kesäkuun alussa ja ilmoittautua voi mukaan aina juhannukseen asti!


Ilmoittautuneista pelaajista luodaan oma sarja, otteluohjelman laati MAHL, pelijärjestys voi olla muuta kuin ohjelmassa, runkosarjapelit tulee pelaajien hoitaa keskenään (sopia aika, paikka ja ilmoittaa tulos). Runkosarjan jälkeen pelataan erillinen finaalipäivä kesällä muodostuneen rankingin mukaisesti. Erillisenä finaalipäivänä MAHL hoitaa tuomari- ja toimitsijatehtävät. Pelin kesto 1 erä (kotipelaaja aloittaa syöttäjänä), lopputulos voi olla 6-0, 6-1, 6-2, 6-3, 6-4, 6-5 (tiebreak -voitto = 6-5).

 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!

Ilmoittautuminen sarjaan päättyy 19.6.2020!

 PMT FESTIVAL | 700€ /100€

PMT Festival siirtyy pelattavaksi kesälle/syksylle 2020. Ajankohta tarkentuu myöhemmin!

PMT Festival järjestetään kolmatta kertaa tänä vuonna. Samanaikaisesti pelataan jo neljättätoista kertaa Jääkiekon PMT Mikkelin jäähalleissa, sekä Sport Forumilla huippuolosuhteissa Salibandyn PMT kahdeksatta kertaa.

 

Jääkiekossa (700€) pelataan kaksi eri sarjaa: Harraste ja Kilpa. Harrastesarja pelataan aidoilla höntsäpelaajilla. Mukaan mahtuu kahdeksan joukkuetta, joista jokaiselle joukkueelle viisi (5) ottelua kahden päivän aikana. Kilpasarjassa ei ole pelaajarajoitteita. Turnaukseen mahtuu mukaan kahdeksan joukkuetta, joista jokaiselle joukkueelle tulee viisi (5) ottelua kahden päivän aikana.

 

Salibandyssä (100€) pelataan myös kaksi sarjaa. Avoin miestenharraste- ja Naistensarja. Sarjat pelataan lohkovaiheissa, jonka jälkeen vain parhaat jatkavat pudotuspelikaavioihin. Säbäsarjoissa pelaavassa kokoonpanossa saa olla kolme (3) lisenssipelaajaa, maalivahtia ei lasketa tähän kiintiöön. Lisenssipelaajiksi lasketaan aikuiset, sekä A-juniori-ikäiset pelaajat kaudelta 2019-2020. Kokoonpanolistassa saa olla rajaton määrä lisenssipelaajia, pelaavassa kokoonpanossa kuitenkin vain kolme (+maalivahti).

 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ! (Jääkiekkosarjat täynnä!)

 Lisätietoja MAHL:n kesäarjoista ja turnauksista:

Elina Purhonen
elina(at)mahl.fi
0449852354