Kesän salibandyt startattiin Rantakeitaan troopisessa salissa. Kuten arvata saattoi monella joukkueella oli vielä hieman pelissä hakemista, mutta varsinkin ensimmäiset pelit tarjosivat vaudikasta pelaamista ja todella tasaisat vääntöä. Isoin asia oli kuitenskin se että kaikilla oli kivaa päästä juoksemaan reikäpallon perässä pitkän tauon jälkeen

Seuraavat liigan pelit pelataan torstaina 25.6.2020 klo 17 alkaen Rantakeitaalla.

1 4 24.06.2020 20:00 h   Tahmatassut - Aatun Toivo   10 - 3

1 5 24.06.2020 20:40 h   - Aatu Toivo   3 - 9

1 6 24.06.2020 21:20 h   Tahmatassut -   11 - 0

Team HaiPro vs Fc Alapiha 3-5

Sarja alko vaudikkaalla ottelulla kahden jalkavan joukkueen välillä. HaiPro sai otteluun lentävän lähdön kun se viimiesteli maalin ensimmäisestä hyökkäyksestään. Hyvä vire jatkuikin läpi ensimmäisen 10 minuuttisen ja se tuottikin vielä 2-0 johdon. Alapiha koki herätyksen tuon maalin jälkeen, ja se alkoikin kiivetä taistoon mukaan . Ensin Juho Paakkari kavensi taukolukemiksi 2-1. Toiseen erään Alapiha tuli kovala sykkeellä heti alusta asti ja HaiPro joutuikin vetäytymään yhä syvemmälle Alapihan painaessa päälle. Tasoitus syntyi Mikko Hyyryläisen toimesta noin kymmenennestä maalipaikasta. Sitten kuin varkain HaiPro livahti uudestaan johtoon Tommi Akkasen maalilla. Alapiha ei tästä kuitenkaan lannistunut ja alkoikin uusi vyörytys ja siihe nei HaiProlla ollut enää lääkkeitä vastata. Kaksikko Hyyryläinen Viitikko iski kolmesti ja pisteet Alapihan matkaan tiukan väännön jälkeen.

Pistehirmuna ottelussa hääri Mikko Hyyryläinen 2+2

Fc Alapiha vs Urho 4-0

Olipahan erikoinen kamppailu. Tulos ja tapahtumat eivät aivan vastanneet toisiian tässä kamppailussa. Urho on tullut sarjaan kammo rosterilla pytty mielessään ja tempo ainakin oli sen mukaista. Tässä kamppailussa Alapiha hyötyi siitä että sillä oli jo yksi peli allansa. Vaikka Urho piti palloa ja määritti sitä kautta pelin virtausta loisti heidän pelaamisestaan se aivan viimeinen terävyys. Tosiaan Urho hallitsi ja Alapiha keskittyi enemmän nopeisiin kontriin. Taas ensimmäinen maali tuli heti aloituksen jälkeen ja sen teki Mikko Hyyryläinen. Tämän jälkeen pelattiin vain Alapihan päähän, mutta kerta toisensa jälkeen Urhon hyökkäykset tyrehtyivät joko puolustajien mailoihin tai Sami Pekkasen huikeisiin torjuntoihin. Alapiha siirtyi YV:llä 2-0 johtoon 21 minuutin kohdalla. Tämän jälkeen Urho avasi elaamistaan lisää ja se kostautuikin vielä kahdesta ja illan suurin yllätys oli valmis kun Alapiha otti voiton 4-0 lukemin.

Hyyryläinen vastasi jälleen tehoista 1+2 mutta ehdoton sankari oli Sami Pekkanen 30 torjunnallaan.

Urho vs Team HaiPro 9-3

Nopeasti Urho sai kasattua rivinsä ja kohdistettua laukauksensa. Peli oli taputeltu ensimmäisen kympin jälkeen kun Urho oli hurjastellut taululle 4-0 johdon. Sen jälkeen olikin mukavaa vain nauttia pelaamisen riemusta. HaiPro pääsi peliin mukaan Urhon tyrmäävän alun jälkeen hieman paremmin ja peliin tulikin enemmmän aaltoilua. Siitä huolimatta kova yrittäminen ei kantanut nähtyä pidemmälle ja tulos vastasikin varsin hyvin pelin tapahtumia.

Pinnakeisari oli Urhon sielu ja GM Jussi Sinkko tehoin 4+1

Tahmatassut vs Aatun Toivo 10-3

Maalikarkelot jatkuivat kun Tahmatassut ja Aatun Toivo kohtasivat. Ensimmäine erä meni hieman tuntuman hakemiseen ja kuvioiden hiomiseen. Tahmatassut sai homman rokkaamaan nopeammin ja tauolle mentiin 3-0 johdossa. Toisen erän alkuun Aatun Toivo sisuuntui ja kiri jo maalin päähän Markus Häkkisen ja Olli Matilaisen osumilla. Akseli Mast kuitenkin sammutti kirin minuutti 3-2 kavennuksen jälkeen ja peli ratkesi siihen. Lopulta Tahmatassut hurjasteli taululle loppulukemiksi 10-3.

Tahmatassuista onnistumisia tuli laajala rintamalla kun peräti 7 eri pelaajaa pääsi pisteiden makuun

Aatun Toivo vs Sohva 9-3

Nyt taasen Aatun Toivo hyötyi siitä että heillä oli yksi peli alla ja oma pelaaminen alkoi kulkea heti alusta alkaen, kun taas Sohvalla pelaaminen haki linjojaan. Ensimmäinen 10 minuuttinen olikin vielä tasaista vääntöä ja molemmat onnistuvat kertaalleen maalin teossa. Aatulta maalin teki Ari Isokangas ja Sohvalta puolestaan onnistu Jeti Liukkonen. Sitten Aatun toivo menikin menojaan ja maaleja alkoikin syntyä lähes joka hyökkäyksestä. Lopulta summerin soidessa oli Aatun Toivo mättänyt 9 maalia Sohvan kolmea vastaan. Sohvan kolmas maali oli toki huikea taidon näyte Eetu Leinoselta.

Tehot jakautuivat Aatulla 7 pelaajan kesken.

Tahmatassut vs Sohva 9-3

Illan viimeinen peli oli luvalla sanoen pieni pannukakku. Tahmatassut tuli otteluun todella kovalla sykkeellä, ja kun SOhva oli koko ajan askeleen jäljessä oli tulos nähdyn kaltainen. Positiivista Sohvan kohdalla oli että päät eivät painuneet missään kohtaan ja huumori kesti tallella koko pelin ajan.