ALAPIHA KIILASI SARJATAULUKON KÄRKEEN
Torstai, 25 Kesäkuu 2020 19:28

SB tahmikset

Salibandyn kesäsarjan toinen kierros jatkui torstaina hikisissä tunnelmissa. URHO ja Alapiha nappasivat illasta täydet pisteet puhtailla suorituksilla. SOHVA on joukkueista ainut, joka vielä hakee kautensa avausvoittoa.

Seuraavat pelit on keskiviikkona 1.7.2020 klo 18:00 alkaen Rantakeitaalla.

Illan ottelut löydät: Täältä!

OTTELUT

FB ALAPIHA 12 PTS

Alapiha aloitti ensimmäisen pelinsä vahvasti siirtyen Mikko Hyyryläisen osuessa Tahmatassujen verkkoihin. Hetkeä myöhemmin alapiha otti 2 minuutin jäähyn, mutta vastustaja ei onnistunut ylivoimakuvioissaan ja peli jatkui alapihan johdoasemalla. Vastustaja onnistui tulemaan tasoihin ja seuraavassa hetkessä Alapiha tarjosi lisää paikkoja ottamalla jäähyn. Alivoima sujui mutkitta ja pallo ehti käydä vastustajan verkoissa kahdesti Mikko Hyyryläisen johdolla. Alapiha jatkoi vahvaa suorittamistaan pelin loppuun asti napaten 7-2 voiton.

Toisessa pelissä Aatun Toivoa vastaan sama meno jatkui, kun heti ensimmäisellä minuutilla Jari-Pekka Tiusanen iski taululle 1-0 lukemat. Ensimmäiseen erään Alapiha takoi maaleja kolme ja vastustaja yhden. Toiseen erään mylly jatkoi pyörimästään, eikä voittajasta jäänyt epäselvyyttä samaisilla 7-2 lukemilla.

URHO 9 PTS

URHO pääsi aloittamaan illan pelinsä SOHVAA vastaan. Ottelun paino pysyi hyvinkin tiukasti SOHVAN päädyssä ja maalijuhlaa oli lähes joka toinen minuutti. Omassa päädyssä ei kuitenkaan pystytty pitämään lukemia nollissa, vaan vastustaja onnistui kahdesti maalinteossa. Muutama vastutajan maali ei kuitenkaan joukkuetta horjuttanut, sillä se nappasi 13-2 voiton.

Ensimmäisen pelin helppo voitto meinasi ensimmäisessä erässä kaatui URHO:n niskaan, kun URHO:n siirtyessä johtoon Aatun Toivo rynni tasoihin. Ensimmäinen erä pidettiin pientä kissa hiiri leikkiä ja toiseen erään siirryttiin tasatilanteesta. Tauon jälkeen URHO:n peli lähti hyvin liikkeelle ja maaleja alkoi tulvia. Vastustaja ei pystynyt enää tarjoamaan enempää ja URHO nappasi illan toisen voittonsa.

TAHMATASSUT 9 PTS

Tahmatassut aloittivat pelinsä HaiProa vastaan erittäin itsevarmasti. Ensimmäiseen erään maaleja takoivat Akseli Mast, Antti Koljonen ja Juho Laurikainen. Toisen erän alkuun myös vastustaja pääsi heiluttamaan verkkoja kahdesti peräkkäin kirien Tahmatassujen johtoasemaa. Tahmatassut päättivät kuitenkin napata voiton ja siirtyivät jo 2-5 johtoon. Ottelun loppuun HaiPro onnistui vielä kahdesti mutta se ei riittänyt viemään tahmatassujen voittoa.

Toinen peli näytti alkuun varsin lupaavalta ja tasaiselta. Erän alkuun lähdettiin tekemään maaleja kumpaankin päätyyn. Vastustajan ottama jäähy antoi Tahmatassuille loistavan tilaisuuden siirtyä johtoon mutta haperoiva ylivoima kostautui vastustajan kahdella alivoimamaalilla. Toiseen erään ote pelistä lipsui liikaa ja pisteet valuivat hukkaan.

TEAM HAIPRO 3 PTS

HaiPro aloitti illan ensimmäisen pelinsä hieman unisissa tunnelmissa. Vastustaja Tahmatassut onnistuivat erän alkuun karkaamaan HaiPron käsistä neljästi onnistuen maalinteossa. Toiseen erään oli laitettu ajatukset kuntoon ja peli alkoi pyöriä jo toisessakin päädyssä. Olli Wariksen johdolla joukkue kipusi kahden maalin päähän vastustajastaan. Erän loppuun saatu ylivoima tuotti tulosta, mutta pelikellosta loppui aika kesken ja joukkue joutui tyytymään häviöön.

Heti perään toinen peli ei näyttänyt tuntuvan missään, kun HaiPro lähti myllyttämään peliä siirtyen 0-3 johtoon. Myös vastustaja oli hereillä ja onnistui kaventamaan pelin 1-3. Kavennusmaali antoi HaiProlle lisää potkua peliin ja Marko Tuhkalainen kävi lisäämässä taululle 1-4 lukemat. Loppuerään nähtiin vielä kolme maalia, joista yksi oli SOHVA:n ja kaksi HaiPron.

AATUN TOIVO 3 PTS

Aatun Toivo kohtasi ensimmäisen vastutajansa tappiollisissa merkeissä. Peli lähti tahmeasti liikkeelle ja vastutaja pääsi rokottamaan kolmesti. Myös Aatun Toivo onnistui esimmäiseen erään kertaalleen Markus Häkkisen taituroidessa pallon verkkoon. Kauaa ei lukemat samana pysyneet, kun toiseen erään Alapiha jatkoi voittokulkuettaan napaten lopulta 7-2 voiton.

URHO oli vastassa toisessa pelissä. Alku meni sujuvasti vastustajan siirtyessä johtoon, Aatun Toivon tasoittaessa. Erätauolle siirryttäessä tulostaululla oli lukemat 2-2. Toisesta erästä oli siis odotettavissa myös tasainen ensimmäisen erän perusteella. Näin ei kuitenkaan ollut, kun vastutaja kapusi hyvinkin äkkiä 7-2 lukemiin ja vei joukkueen nenän edestä pisteet.

SOHVA 0 PTS

SOHVA:n pelipäivä ei sujunut mallikkaasti. Muutamia vahvistuksia oli saapunut mukaan, mutta joukkueen yhteispeli ei meinannut millään toimia. Peli HaiProa vastaan alkoi vastustajan ottaessa kuskin paikan ja siirtyen kolmella maalilla johtoon. SOHVA:n Jesper Luhanko pääsi iskemään Joonas Luhangon syötöstä lukemiksi 1-3. Vastustaja oli myös hereillä ja onnistui karkamaan jälleen. Loppulukemiksi jäi 2-6 HaiProlle.

Myös illan toinen peli oli takkuinen, kun URHO:n syöttelukuviot sekoittivat pakkaa entisestään. Ensimmäisen erän päätteeksi taululla oli kylmäävät luvut URHON hyväksi. Toiseen erään sama meno jatkui, eikä SOHVA:n muutama kavennusmaali merkinnyt enää mitään.