URHON UROTYÖ
Keskiviikko, 29 Heinäkuu 2020 06:32

RL alapiha

Tiistain peleissä oli taas useampi tiukka vääntö. Illan isoin yllätys oli Urhon voitto Lost Causesta. Kaatri oli lähellä kompastua Panttereihin, mutta niin vain mestaruus on taas askeleen lähempänä. Kierroksia on jäljellä 3 ja taulukossa on tasaista joka puolella ja maalipörssikin tiivistyy sopivasti kauden huipennuksen lähestyessä.

Kaarirakennus 50 PTS

Kaarirakennus aloitti illan lämmittelemällä Alapihasta 13-1 voiton.  Homma ohi 10 minuutin kohdalla ja loppu lasketeltiin rennosti. Kappe siirti itsensä körkeen ja naputteli 4 maalia. Illan toisessa pelissä Kaari joutuikin tekemään koko ottelun töitä ottaakseen pinnat Panttereilta. Alku oli vahva kun Juho Pekonen pääsi avaamaan maalihanat. Kuitenkin seuraavat kaksi maalia teki Pantterit. Lopulta Kaari tuli väkisin rinnalle ja ohi. Näin taas kerran 6 pinnaa matkaan ja ensi viikolla on mahdollisuus varmistaa mestaruus.

Wilmert 47 PTS

Porkkanat vietti  jälleen eilen kuuden pisteen iltaa. Wilmert aloitti kohtaamala Probban. Wilmert oli ottelun alusta alkaen terävästi liikkeelä ja ensimmäiselle kympile tehtiin tarvittavat pari maalia. Lopulta tauluun 4-0 voitto ja Puraselle hatullinen. Toisesta pelistä DOM:a vastaan mainitaan 13-0 voitto ja Puraselle 4 maaia, jotka nostivat hänet kamppailemaan tosissaan maalipörssinkin voitosta.

Lost Cause 42 PTS

Siniset Aloittivat illan pyörittelemällä Probban solmuun 6-0 lukemin. Alkuun availtiin jalkoja ja sitten mentiin. 3 maalia ensimmöisen jakson loppuun ja loppuun homma olikin vapautunutta. Lopulta toiselle jaksolle kolme maalia lisää ja uutta keskittymistä kehiin. Se ei sitten tuottanutkaan oikein mitään, nimittäin Urho pääsi yllättämään lost Causen toisessa pelissä 4-5 lukemin. Etenkin pelin alussa siniset olivat täysin kohmeessa ja äkkiä oltiiinkin jo 2 maalia takana. Sitten alkoi pieni heräily ja tauolla Urho johti 2-3. Jussi Haapalainen toi Lost Causen vielä tasoihin heti tauon jälkeen hienolla laukauksella. Yrityksestä huolimatta johto maalia ei enää tullut, ja sitten iskikin urho kahdesti. Loppuun saatiin vielä kavennus ja viimeiset hetket tasoitusta haettiin vimmatusti, mutta aika loppui kesken ja tuloksena oli kirvelevä maalin tappio.

Taloasema 41 PTS

Huilissa

Pöyryn Pantterit 35 PTS

Pantterit keräsivät eilen 3 pistettä. Ilta alkoi kuitenkin tappiolla Kaarirakennusta vastaan. Pantterit oli päättänyt pitää oman pään tukossa ja iskeä harvoista paikoista sitten vastaan. Tämä taktiikka oli tuoda myös tuloksen. Alku ei tosi ollut kovin lupaava kun Kaari rokotti heti ensimmäisestä paikasta. Sen kuitenkin kuittasi Teemu Myyryläinen heti perään ja homma taas raiteilleen. Tauole mentiin tasalukemissa 1-1. Yllätys alkoi muhia, kun Teemu Myyryläinen vei Pantterit johtoon 27 minuutin kohdalla. Tätä riemua ei kauaa kestänyt, mutta pinnassa roikuttiin kiinni aivan loppuubn asti, mutta 10 sekunttia ennen loppua Kaari sai tehtyä kolmannen maalin ja yllätys kuivui kasaan. Hieno taistelu kuitenkin Mustilta. Toisesta pelistä saatiinkin sitten onnistumisia kun vastassa oli Gather. Panttrit ratkaisvat homman 12 minuutissa kolmela maalilla. Sen jälkeen luovuus kukki ja onnistumisia tuli. Lopulta lukemat 7-1. Myyryläinen teki tähän peliin 5 maalia eli illan saldo 7 kihautusta ja nyt taistellaan tosissaan maalipörssin voitosta.

Canarian Pallo 33 PTS

Canaria otti taas tuplavoiton ja nousi jo Panttereiden kannoille. Ensin kaatui LB komealla työvoitolla 3-1. Ottelu alkoi vauhdikkaasti kun huimaan maalivireeseen äityvä Lahtisen Eetu vei Canarian johtoon jo ensimmäisellä minuutilla. Markus Brusila tuplasi johdon hetkeä myöhemmin ja Canaria sai alkaa hieman himmata. LB nousi vielä maalin päähän, mutta valot sammutti Juuso Tuhkanen. Näin siis pinnat Punaisille 3-1 lukemilla. Toinen peli Urhoa vastaan noudatti hyvin samaa kaavaa. Pari maalia ottelun kärkeen ja siitä hyvä olo. Urho tuli maalin päähän, mutta taas se onnistuttiin kuittamaan ja kiri kuivui kasaan nyt tuli vielä loppuun viimeinen sinetti ja lukemat 4-1. Canaria näyttää vahvaa nousukuntoa sarjan loppupuolella, ja taistelu jatkuu maanantaina. Hieno viikko Canarialta kaikkinensa.

FC Hazard 24 PTS

Niin sieltä vain napsahti 6 pinnaa. Esitykset eivät olleet sieltä kauneimmasta päästä, mutta kun puolustaminen toimii sillä saa pisteitä. Ensin Hazardin edessä taipui DOM. Alku oli tunnustelevaa ja DOM haalitsi peliä ja menikin johtoon. Sen jälkeen Hazard otti pelin hallinnan ja lopulta alkoi palkintojakin tulemaan. Ensin Taneli Huttunen toi Hazardin tasoihin, ja Janne Strömberg sinetöi homman. Toisessa pelissä Strömberg siirtyi maalille ja liimasi kaiken. Hazard piti Gatherin pois paikoilta ja Saska onnistui kertaalleen. Ei hätää missään vaiheessa ja kliininen 1-0 voitto. Hyvä Valkuaiset.

Lähemäki BAR 20 PTS

LB jatkoi alkuun mihin oli maanantaina jäänyt kun se kukisti ensin Alapihan todellisen "nyhjäyksen" jälkeen 2-0. LB piti Alapihan poissa paikoilta ja lopulta palkinnot tulivat viimeisien minuuttien aikana kahden onnistumisen muodossa. Toisessa pelissä sitten lento katkesi Canarian käsittelyssä 3-1 lukemin. LB piti asemansa ja näin se jatkaa Hazardin jahtaamista.

Urho 17 PTS

Urho avasi iltansa todellisella urotyöllä kun se kaatoi Lost Causen upean esityksen jälkeen 5-4. Etenkin Niko Pajunen oli pelipäällä heti alusta alkaen iskien hatullisen maaleja ensimmäiselle jaksolle. Lost Cause nousi tasoihin toisen jakson alkuun, mutta se ei Urhoa haitannut. Kaksi maalia ja 5-3 karkuun. Lost Cause sai vielä kavenuksen, mutta Urho kesti lopun rynnistyksen, ja täysin ansaittu voitto Urholle . Toiseen peliin ei sitten jäänyt oikein enää paukkuja, kun Canaria oli parempi 4-1 lukemin. Otetaan hyvät jutut mukaan eli Matti Paksu nousi takaisin omalle tasolleen tehden upean osuman. Hyvä Matti hyvä.

FC ALAPIHA 14 PTS

Alapihalle paluu tappioiden tielle. Ensimmäisestä pelistä tappio Kaarelle 13-1 lukemin. Positiivinen asia oli maali. Kaikki paukut laitettiinkin toiseen peliin LB:tä vastaan. Alapiha ei löytänyt lääkkeitä murtaa LB:n puolustusta, ja kun et itse tee kaveri tekee. LB iski loppuun kaksi kertaa ja Alapihalle tappiot ja 0 pistettä.

FC Probba 12 PTS

Probba jäi eilen ilman pisteitä ja ilman maaleja. Esitykset olivat ihan mallikkaita, mutta siitäkin huolimatta palkintoja ei oikein tullut. Ensin tuli 0-4 kuokkaan Wilmertiltä. Ja sitten Lost Causelta 0-6. Molemmissa peleissä Probba kesti kyydissä noin ekan kympin, mutta sitten alkoi omissa kolista hieman liikaa. Lopulta Probban kohtaloksi koitui taas tehottomuus viimeisellä kolmanneksella. Noo ensi viikolla taas uutta matoa koukkuun.

FC GATHER 11 PTS

Gatherin pinnatili ei kasvanut. Ensimmäisessä pelissä tuli 7-1 tappio Panttereita vastaan, ja siitä ei hirveästi jää kerrottavaa. Posia oli Jussi Kuokkasen paluu maalintekijäksi hienolla puskumaalilla. Toisessa pelissä olikin sitten iskun paikka Hazardia vastaan. Gather haastoi Hazardin hyvin, mutta siitä ei palkittu. Pelaaminen oli mallikasta, mutta pieni hätäily hyökkäyspäässä maksoi liikaa. Vaikka ei pinnoja kertynyt voi Hazard pelistä ammentaa hyvin ensi viikolle.

Fc DOM 1 PTS

Ensin tuli Wilmertiltä selkään 0-15. Sitten toiseen peliin sisuunnuttiin Hazardia vastaan. DOM menikin johtoon ja oli muutenkin hyvin pelin päällä. Paikkoja oli tehdä muutama maali lisääkin, mutta kun paikoista ei sisään laitettu ja Hazard onnistui pariin otteeseen jäi DOM:lle luu käteen. Esitys hyvä ja siitä uskoa voidaan ammentaa ensi viikolle.