TRILLEREIDEN VIIKKO
Maanantai, 16 Marraskuu 2020 08:43

JK 1

Erikoinen viikko monessain mielessä. Viikolle mahtui 8 peliä joista 4 pelattiin sunnuntaina Kangasniemellä. Viikon otteluissa nähtiin 4 täysin selvää peliä ja 4 huikeaa trilleriä. Parit yllättävät tulokset pitävät sarjataulukon täysin levällään ja mitä vain voi vielä tapahtua. MAHL kiittää KPA Kangasniemeä hyvin järjestetystä pelipäivästä. Tänään maanantaina huilataan, ja tiistaina jatketaan taas urakointia.

Observis HC - Karla 3-13

Olipahan murskaava esitys Karlalta. Toki Observis pääsi livahtamaan johtoon parin minuutin pelin jälkeen, mutta sitten alkoi valkoinen vyöry. Kun ottelua oli tahkottu eka erä oli Karla jo karannut 5-1 johtoon. Toiseen erään ei himmailtu vaan taottiin kun rauta oli kuuma. Karla meni menojaan ja Observis räpiköi mukana. Lopulta lukemat murskaavat 3-13 Karlalle.

MVP Niko Kaikkonen 0+6

Golf HT  - BAR DOM  5-6

Johan oli trilleri. DOM jatkoi edellisen pelin tapaan ilmaantumalla paikalle tekemään minimi suorituksen. Golf oli etenkin ensimmäisessä erässä hallitseva osapuoli kun DOM ei saanut koneitaan käyntiin sitten millään. Golf johti tauolla 4-1, mutta sitten DOM alkoikin pelata. Erän alkuun nopea kavennus, mutta Roni Saren näytti jo katkaisevan DOM:n kirin alkuunsa, viemällä Golf:n 5-1 johtoon. Tästä alkoi sitten 10 minuutin Dominanssi ja DOM latoi maalin toisensa perään, ja niin vain sieltä kaivettiin tarvittavat maalit ja voitto kotiin 6-5 lukemin.

MVP MIkko Kiiski 3+0

Tiistai 10.11.2020

TOP 10 - Dynamite 2-3

Trilleri vol 2. TOP 10 nukkui ekan erän ja päästi Dynamiten kolmen maalin karkumatkalle. Toisesssa erässä Dynamite menetti otteen pelistä, ja se alkoi keskittyä aivan muihin asioihin ja TOP pääsi hommaan mukaan. Kiri tuotti nopeaan tahtiin kaksi maalia, mutta raivokkaasta yrityksestä huolimatta viimeinen silaus jäi puuttumaan ja näin Dynamite korjasi potin 2-3 lukemin.

MVP Janne Tulla 32/35 torjuntaa

Virve - Patteri Baari 2-2

Trilleri vol 3. Jälleen kaksijakoinen ottelu. Virve oli ensimmäisessä erässä pelin päällä ja Patterilla kesti päästä peliin sisälle. Virve johti tauolla ansaitusti 2-0. Sitten toisen erän alkuun Patteri kaivoi kaksi maalia, ja sitten mentiinkin viimeinen kymppi päästä päähän, mutta maaleja ei enää nähty kiitos loistavsti pelanneiden maalivahtien. Näin pisteet jakoon 2-2 lukemin.

MVP  Jesse Manninen 1+0

Sunnuntai 15.11.2020

KPA - Rattopojat 9-0

Rattopoikien valmistautuminen oikeaan vieraspeliin ei ollut oikein optimaalinen. Maalivahti oli hetken aikaa oikeasti kateissa ja pelaajat melkein myöhässä ja lähes kaikki hukassa myös jäällä. KPA näytti runsaan kotiyleisönsä edessä parastaan ja homma nakuteltiin pakettiin ekalla kympilä. Ottelun loppu meni lasketellessa voittoon ja tarjoten komeita maaleja kautta linjan.

MVP Toni Huiskonen 2+2

Jamon Pojat - PoNu 4-4

Trilleri vol 4. Tämä peli oli taasen kolmijakoinen. Jamon POjat tuli peliin kammo sykkeellä ja PoNu oli helisemässä. Artturi Foudila vei Jamon Pojat 2-0 johtoon YV ja AV maaleillaan. Jäähyt maksoivat Jamon Pojille hintaa ja PoNu tuli tasoihin vielä ennen taukoa kahdella YV maalillaan. Pelin intensiteetti ei ainenkaan tippunut toiseen erään. PoNu jatkoi flownsa siivittämä toiseen erään ja palkinnot tulivat Kai Kokon ja Aleksi Kakriaisen maaleilla. Hätäisempi olisi luullut jo pelin ratkeneen, mutta Tatu Kallio kavensi heti Kakriaisen maalin perään ja pari minuuttia ennen loppua Alexi Hurri toi Jamon Pojat tasoihin. Enempää maaeja ei enää nähty vaikka Jamon Pojat painoi sutena päälle viimieset hetket.

MVP Artturi Foudila 2+0

Rattopojat - PoNu 2-11

Rattopojat teki toisessa pelissä sen minkä oli ennakkoon luvannutkin eli maaliton putki poikki. Ja vielä kaikenlisäksi tuplana. Pitkä oli maaliton jakso kesti 127 minuuttia ja 35 sekunttia.  Tämän kuivan kauden päätti Veeti Pekkola Veeti veivasi myös toisen rankkarista. Pelistä ei oikein muuta huomioitavaa. PoNu mätti maaleja ja Parkkinen pelasi tarpeeksi hyvin että torjuntaprosentti kesti päälle 80:ssä.

MVP Veeti Pekola 2+0

KPA - Jamon Pojat 0-6

JAmon Pojat olivat sisuuntuneet PoNu pelistä ja nyt ei otetta päästetty herpaantumaan missään vaiheessa. Kahteen minuuttiin 2-0 johtoon ja sen jälkeen peli vapautui välittömästi. Vielä kun 3-0 tuli suht nopeasti ei KPA:sta ollut haastamaan Jamon Poikia missään vaiheessa. omaa kuvaansa pelistä kertoo myös kuinka helpolla Jere Moilanen pääsi maalillaan. Nollapeliin vaadittiin vaivaiset 10 torjuntaa