TULISTA PELIÄ PERJANTAIN SALIBANDYSSA
Maanantai, 16 Marraskuu 2020 10:04

SB 23

Perjantaina illan ensimmäinen peli oli ainut, jossa jäähyjä tarvitsi jakaa. Muut pelit olivat kohtalaisen siistejä ja illasta kotiin täydet pisteet veivät Team A-H-M-A, SC Viivelähtö ja Team KalU. Xamk onnistui voittamaan alapihan rankkareilla. Seuraavat pelit pelataan perjantaina 20.11. Rantakeitaalla. Lauantaina pääsee katsomaan naisten pelejä, kun Puuma Liigan kolmas kierros pelataan Rantakeitaalla klo 10:00 alkaen.

Perjantain ottelut: TÄÄLTÄ!

FB Alapiha vs Xamk 3-4(SO)
Xamk pääsi erän alkuun vaarallisesti hyökkäämään Alapihan päätyyn mutta puolustuspeli piti vedot kurissa. Alapiha onnistui myös muutaman kerran tykittämään ja onnistui seitsemännessään vedossa saamaan pallon verkkoon. Alapihaa koeteltiin alivoimalla, kun Xamk:n Pekka Pulkkinen iski lukemat 1-1. Erän loppusekunneilla Alapiha oli hereillä ja siirtyi 2-1 johtoon Mika Viitikon vedosta.

Toisessa erässä Alapiha pääsi hyvin niskan päälle ja onnsitui luomaan painetta Xamk:n päätyyn. Toisen erän ensimmäisen osuman viimeisteli Esa Nissinen. Lauri Riipinen pääsi pyörimään taidokkaasti Alapihan puolustusalueella ja viimeisteli osuman verkkoon.

Viimeiseen erään Xamk lähti maalin takaa-ajosta. Tasoitusosumaa haettiin monen eri pelaajan voimin mutta Alapihan Pekkanen torjui yritykset. Xamk:n jäähy mahdollisti Alapihalle paikan kasvattaa johtoasemaa mutta viimeistely uupui. Xamk pääsi vuorostaan pelaamaan ylivoimalle ja Lauri Riipinen kuittasi välittömästi lukemat tasan ylivoimalla. Ratkaisua ei varsinaisella peliajalla saatu ja voittajaa ratkottiin rankkareilla. Xamk ratkaisi pelin Jari Purovirran johdolla.

Team A-H-M-A vs SB Canaria 9-5
Canaria iski erän alkuun lukemat 0-1, kun Timo Säynäjoki kävi saattamassa pallon verkkoon Valtteri Vänskän syötöstä. Team A-H-M-A oli myös hereillä ja tasoitti läpisyötöstä Jonathan Jääskeläiselle, joka heilutti verkkoja. Hetken kuluttua Ahmat karkasivat jo 2-1 johtoon Aleksi Kaupin johdolla. Saku Pulkkinen kävi vielä kasvattamassa johtoasemaa maalilla. Myös Canaria pääsi maalipaikoille ja viimeisteli kavennuksen 4-2.

Toisen erän alkuun Canaria kiri välimatkan kiinni Valtteri Vänskän ja Jussi Sinkon onnistuessa. Ahmat onnistuivat myös Saku Pulkkisen hyvästä osumasta. Saku Pulkkinen viimeisteli heti perään joukkueelleen kuudennen maalin, samalla viimeistellen itselleen hattutempun. Erän loppuun pelissä alkoi tunteet kuumeta ja kontakti lisääntyi. Canaria ei toiseen erään eroa pystynyt kirimään mutta vielä oli yksi erä aikaa.

Team A-H-M-A jatkoi kolmannessa erässä vahvaa pelaamistaan ja Canarialle alkoi tulla kiire kavennusta ja tasoitusta hakiessa. Ahmat pääsivät vielä kertaalleen saattamaan pallon verkkoon, eikä Canarian kavennus 8-4 tilanteessa tuonut enää toivoa.

SC Viivelähtö vs Minttusilmät 13-1
Ensimmäinen erä lähti tasaisesti liikkeelle molempien yrittäessä maalipaikkoja. Viivelähtö pääsi kertaalleen tykittämään pallon verkkoon Timo Rautiaisen johdolla. Enempää merkintöjä ei ensimmäiseen erään saatu ja Minttusilmät lähtivät hakemaan avausosumaansa toiseen erään.

Toisessa erässä viivelähtö onnistui luomaan enemmän paikkoja Minttusilmien maalille. Viivelähtö pääsikin kasvattamaan maalitiliä kolmesti Henri Hyyyryläisen, Ville Neuvosen ja Mika Hyytiäisen onnistuessa. Neljän maalin johtoasema ei riittänyt, vaan joukkue kävi takomassa vielä kahdesti pallon verkkoon.

Kolmanteen erään viivelähdön sama meininki jatkui. Myös Minttusilmät pääsivät kertaalleen maalintekoon Tino Kuokkasen johdolla. Viivelähtö nappasi summerin soidessa pelistä 13-1 voiton.

Team KalU vs Team HaiPro 10-3
KalU avasi ottelun Timo Hämäläisen viimeistellessä avausosuman. Myös HaiPro oli mukana pelissä ja tasoitti Pasi Rikkosen onnistuessa. KalU karkasi vielä kahdesti Tiirikaisen ja Matilaisen viimeistellessä.

Toisessa erässä KalU jatkoi maalientekemistä heti ensi sekunneilta asti, kun Vesa Parkkonen pääsi tälläämään lukemat 4-1. Heti perään Tiirikainen viimeisteli viidennen osuman. Lukemien ollessa 5-1 HaiPro pääsi hyvältä vaparipaikalta kaventamaan 6-2 Myyryläisen johdolla.

HaiPro jatkoi kolmanteen erään hyvää peliä ja pääsi kaventamaan jo 6-3. Myös KalU:n peli kulki ja Tiirikainen kävi jälleen saattamassa pallon verkkoon. KalU nappasi lopulta ottelusta selkeän 10-3 voiton.