ESE CXX:LLE KAUDEN ENSIMMÄINEN VOITTO
Torstai, 19 Marraskuu 2020 07:47

JK 3

Maanantai palauduttiin vielä Kangasniemen keikasta, joten viikko sisälsi vain 4 kamppailua. Viikon jännittävin kohtaaminen nähtiin heti kärkeen kun Jamon Pojat ja Dynamite tarjoilivat jännärin joka ratkesi vasta viimiesellä minuutilla. Viikolta muuta anta oli että ESE CXX avasi vihdoin voittotilinsä. Ensi viikolla mennään sitten taas täydet 6 peliä.

Hockeymanageriin ilmoittautuminen käy myös kuumana paikkoja on vielä jäljellä yhdelle maalivahdille ja 12 kenttäpelaajalle. Lisätietoja TÄSTÄ    Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

9 17.11.2020 21:00 h   Jamon Pojat -   4 - 2
9 17.11.2020 22:00 h   Observis HC -   5 - 2
9 19.11.2020 21:00 h   - ESE CXX   0 - 3
9 19.11.2020 22:00 h   -   7 - 4

Tiistai 17.11.2020

Jamon Pojat - HC Dynamite 4-2

Viikon viihdyttävin kamppailu. Ottelun alku oli tunnustelevaa, mutta vauhtia kuitenkin riitti heti alusta alkaen. Jamon Pojat otti taululla komennon Riku Piispan maalilla. Tulos vääristää kuitenkin hieman, sillä Dynamite oli pelillisesti niskan päällä koko erän ajan. Dynamite sai palkintonsa heti toisen erän alkuun kun Henrik Kuvaja toi Dynamiten tasoihin YV:llä. Tästä Dynamite sai virtaa ja pelin painopiste siirtyi enemmän ja enemmän Jamon Poikien päätyyn. Tässä kohtaa Esiin astui Jere Moilanen joka venyi useaan huipputorjuntaan pitäen Jamon Pojat pelissä mukana. Hieman yllättäen Jamon Pojat siirtyi uudelleen johtoon Joona Hassisen osumalla, mutta sitä Riemua ei pitkin kestänyt kun Jere Inget tasoitti. Jälleen Dynamite otti pelin ohjat, mutta niin vain Jamon Pojat otti jälleen johdon Ville Laineen onnistuessa maalin kulmalta 20 ekunttia ennen loppua. Eetu Svärd kaunisteli lukemia vielä tyhjiin tehdyllä maalilla. Hieno peli ja Jamon Pojat otti askeleen lähemmäksi Liiga paikkaa.

MVP Jere Moilanen 28/30 T

Observis HC - TOP 10  5-2

Lukemat eivät aivan kerro täyttä kuvaa ottelusta. Ensimmäinen 20 minuuttia edettiin erittäin tasaisissa merkeissä. Ainut ero oli että Observis puolusti hieman tiiviimmin eivätkä TOP:n hyökkäykset löytäneet päätepistettä kovin usein. Ajassa 18.51 Petteri Vainikainen vei TOP:n 1-2 johtoon ja hetken näyttikin että Vihreät voivat korjata koko potin. kuitenkin ottelun tähti Tommi auvinen oli toista mieltä ja iski viimeiselle kympille hattutempun ja näin Observis sai tuulettaa voittoa 5-2 lukemin.

MVP Tommi Auvinen 3+1

Torstai 20.11.2020

Rattopojat - ESE CXX 0-3

Lopputulos odotettu lukemat eivät ihan niinkään. ESE:llä oli alla pieni paussi peleistä ja heillä meni muutama minuutti päästä peliin kiinni. Tästä johtuen Rattopoikien Akseli Pöntisellä oli elämänsä paikka viedä Rattopojat johtoon, mutta niin vain Jan Lampisen räpylä ilmestyi kuin tyhjästä kiekon eteen ja todennäköisesti Akselin uniinkin. ESE alkoi vyöryä tasaiseen tahtiin Rattopoikien päätyyn ja paine alkoi tuottaa tulosta. Eemeli Hämäläinen viimeisteli pariin kertaan ja Ville Suomalainen kerran. Harmillista Rattopoikien kannalta oli että maalit syntyivät heidän omista kämeistään omassa päässä. Toki tolpat ja Roope Parkkinen pelastivat monta monta paikkaa.

MVP Roope Parkkinen 45/48T

BAR DOM - HC Karla 7-4

DOM hallitsi ottelua lähes koko ajan. Esitys oli pirtempi alusta alkaen liekkö upu uusilla paidoilla ollut tekemistä asian kanssa. DOM paineli 3-0 johtoon ennen kuin Karla heräsi peliin mukaan. Tästä alkoi toistuva kaava että Karla tuli maalin päähän ja DOM kuittasi eron takaisin kahteen. Lopussa Karlalta loppui Bensa koneesta ja DOM sai lasketella 7-4 voittoon. Kuitenkin varsin mukiin menevä esitys Karlalta.